You are here:

Ultima oră! Un nou tricolor de la EURO 2024, mutare pe piaţa transferurilor. A fost vândut de clubul din România cu 6,5 milioane de euro

Ultima oră! Un nou tricolor de la EURO 2024, mutare pe piaţa transferurilor. A fost vândut de clubul din România cu 6,5 milioane de euro
Comentarii

Un alt internaţional român este pe cale să ajungă la Gaziantep, formaţia din Turcia la care au jucat patru fotbalişti români în sezonul trecut.

Tricolorul de la EURO 2024 poate fi coleg cu un conaţional

Alex Cicâldău ar putea să o părăsească din nou pe Galatasaray. Internaţionalul român poate pleca iar sub formă de împrumut. 

Clubul care îl doreşte este tot din Superliga Turciei, anume Gaziantep. Acolo, mijlocaşul de 27 de ani ar putea fi coleg cu conaţionalul Alex Maxim.

Mai exact, Cicâldău este cerut insistent de Selcuk Inan, antrenorul echipei din Gaziantep, notează cei de la Gaziantepolusum. 

Acesta doreşte să ia legătura cu internaţionalul român şi speră să-l convingă să vină sub formă de împrumut la echipa care a terminat pe locul 11 sezonul precedent din Turcia.

Rămâne de văzut ce va face însă Alex Cicâldău, care a mai fost împrumutat de Galatasaray de alte echipe de încă două ori. În stagiunea trecută, jucătorul român a jucat la Konyaspor, acolo unde a jucat 31 de meciuri, cu un gol şi două pase decisive, şi s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare.

În stagiunea 2022-2023, Cicâldău a jucat în Emiratele Arabe Unite, la Ittihad Kalba FC, unde a bifat 26 de partide şi a contribuit cu patru goluri şi şase pase decisive

Alex Cicâldău era vândut în 2021 de Universitatea Craiova la Galatasaray pentru suma de 6,5 milioane de euro, dar nu s-a acomodat la clubul din Istanbul. Aici, el a bifat 41 de meciuri, cu cinci goluri şi patru pase decisive.

Cotat la trei milioane de euro, Cicâldău a făcut parte din lotul României la EURO 2024, unde a prins un singur meci, mai exact ultimele 18 minute ale optimii cu Olanda.

Din colonia românească de la Gaziantep din sezonul trecut a mai rămas doar Alex Maxim. Denis Drăguş a ajuns la Trabzonspor, Florin Niţă a devenit liber de contract, iar Deian Sorescu s-a întors în Polonia, la Rakow.

Afla mai multe despre: alex cicaldauromaniagaziantepechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare