You are here:

OFICIAL | Au anunţat transferul golgheterului din Superliga României. Prima sa reacţie: ”Sunt extrem de fericit şi de entuziasmat”

OFICIAL | Au anunţat transferul golgheterului din Superliga României. Prima sa reacţie: ”Sunt extrem de fericit şi de entuziasmat”

Fotbal intern

Comentarii

Philip Otele (25 de ani) a fost transferat de Al Wahda. Mutarea unuia dintre golgheterii din Superligă a fost confirmată şi de clubul din Emiratele Arabe Unite.

Otele, oficial în Emirate!

Transferul lui Philip Otele la Al Wahda a fost anunţat oficial şi de clubul din Abu Dhabi, printr-un mesaj transmis în mediul online.

De asememenea, formaţia din Emiratele Arabe Unite a publicat şi prima reacţie a deja fostului jucător de la CFR Cluj.

”Sunt extrem de fericit şi de entuziasmat de această nouă provocare de la Al-Wahda.

Sunt mândru să port acest tricou şi le mulţumesc celor de aici pentru primirea călduroasă şi pentru că au avut încredere în mine”, a declarat Philip Otele.

Astfel, Philip Otele se desparte după numai un sezon de CFR Cluj, dar un sezon în care a fost golgheterul echipei şi unul dintre cei mai buni marcatori din Superligă, la egalitate cu FCSB-istul Florinel Coman. Ambii au avut câte 18 goluri.

În schimbul fotbalistului de 25 de ani, Nelu Varga a primit 3,5 milioane de euro din transferul acestuia. Otele valorează 2,5 milioane de euro pe Transfermarkt.com.

Mesajul CFR-ului despre plecarea lui Otele

”Mulţumim, Philip Otele!

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Al Wahda au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Philip Otele”, era mesajul de despărţirea al clubului din Gruia de fotbalistul nigerian.

Afla mai multe despre: philip otelecfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare