You are here:

Ce notă a luat Rareş Pop la BAC. Fotbalistul Rapidului, lăudat de clubul giuleştean: ”Bun şi la fotbal, şi la şcoală!”

Ce notă a luat Rareş Pop la BAC. Fotbalistul Rapidului, lăudat de clubul giuleştean: ”Bun şi la fotbal, şi la şcoală!”

Rapid

Comentarii

Un fotbalist din Superliga României a susţinut săptămâna trecută examenul de Bacalaureat, iar astăzi şi-a aflat nota. Despre rapidistul Rareş Pop (19 ani) este vorba.

Sărbătoare în familia Rapid. Rareş Pop, mândria giuleştenilor

Rapid are în componenţă un jucător care a dat Bacalaureatul în acest an. Este vorba despre Rareş Pop, iar astăzi a aflat ce notă a luat la examenul ”maturităţii”.

Jucătorul în vârstă de 19 ani a promovat examenul de Bacalaureat şi nu oricum, ci cu o notă foarte mare, ”peste 9”, aşa cum anunţă clubul giuleştean.

”Bun şi la fotbal, şi la şcoală!

Rareş Pop a luat examenul de Bacalaureat cu o notă mare, peste 9, iar de astăzi s-a alăturat lotului nostru, intrând în programul de antrenamente. 

Rapid va întâlni sâmbătă fosta echipa a lui Rareş, UTA Arad, în prima etapă a noului sezon din SuperLiga României!”, a fost mesajul clubului Rapid, pe reţelele de socializare.

Născut în 2005, la Arad, Rareş Pop a fost transferat de Rapid în această perioadă de la UTA Arad, contra sumei de 700.000 de euro. El a jucat la UTA 72 de meciuri şi a contribuit cu nouă goluri şi şase pase decisive.

În momentul de faţă, Pop este cotat la 600.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com. Şi are toate premisele pentru a ajunge un fotbalist important. Are talent, dar şi minte.

Un alt exemplu în acest sens este şi internaţionalul român Radu Drăguşin, care a promovat şi el examenul de Bacalaureat cu o notă mare, în urmă cu trei ani.

Afla mai multe despre: rapidrares popsuperligabacalaureat 

viewscnt
Articole similare