You are here:

VIDEO | Angajatul hotelului la care a stat naţionala, dezvăluiri din timpul EURO! Ce părere are despre România şi gestul care l-a marcat: "S-au aşezat în faţă şi au aplaudat"

VIDEO | Angajatul hotelului la care a stat naţionala, dezvăluiri din timpul EURO! Ce părere are despre România şi gestul care l-a marcat: "S-au aşezat în faţă şi au aplaudat"
Comentarii

Josua Reitz, asistent manager la hotelul din Wurzburg unde a stat naţionala României pe perioada EURO 2024, a oferit detalii despre oaspeţii pe care i-a avut. Tricolorii au plecat după faza optimilor de finală, iar despărţirea a fost remarcabilă.

Dezvăluiri despre şederea echipei naţionale la hotelul din Germania

La EURO 2024, echipa naţională a României a locuit şi s-a antrenat în Würzburg, oraş situat la doar 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München şi 300 de kilometri de Köln, locurile unde tricolorii au disputat cele trei meciuri din grupă.

Echipa naţională a fost cazată pe perioada şederii în Germania la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele care a fost folosit în exclusivitate de delegaţia României: jucători, staff tehnic, staff medical, staff adiţional, staff suport şi managementul FRF.

Hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegaţia României, oferă facilităţi de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece şi sală de fitness, asigurând toate condiţiile tricolorilor.

De-a lungul şederii, angajaţii hotelului s-au ataşat de tricolori, iar Josua Reitz a spus cum au decurs pregătirile, dar şi ce cerinţe a avut FRF. 

"Steagul a fost cumpărat de noi, pentru că acum toţi suntem fani ai României, aşa că avem o mulţime de steaguri şi obiecte din România. Când am aflat că va veni echipa României, am încercat să le învăţăm numele şi să ştim totul despre jucători. 

Cred că unul dintre motivele pentru care echipa României s-a simţit ca acasă aici a fost faptul că toată lumea a putut să livreze toate dorinţele şi toată lumea a lucrat cu inima şi sufletul.

UEFA doar a rezervat camere şi spaţiile publice precum sala de mese, de depozitare ca echipa să poată să bea şi să mănânce. De asemenea, am avut nişte zone de recreere unde echipa putea să joace biliard, tenis de masa şi să se distreze la Playstation.

Totul s-a gătit aici. Avem doar producători locali de unde luăm produsele. De asemenea, a existat şi un bucătar din partea României care a discutat cu noi pentru a ne spune ce le place românilor să mănânce. Multe fructe desigur, preparate bogate în proteine, dar a existat multă varietate. Nu a fost nimic care să fie exclus din meniu", a spus Josua Reitz, asistent manager la Hotelul Melchior Park, pentru Orange Sport. 

Cerinţele României în privinţa hotelului. Edi Iordănescu vrea să se întoarcă

FRF şi-a dorit ca jucătorii să aibă în camere poze care să-i inspire, iar delegaţia tricoloră a fost apreciată de cei care lucrează la hotel. 

"Au fost doar cerinţe mici, pe care le-am putut îndeplini uşor. Şi-au dorit nişte poze în camere. Totodată, noi avem paturi cu două saltele şi ei şi-au dorit una singură. Aşa că am cumpărat un top de spumă şi le-am unit să aibă întreaga lungime a patului. Poze cu emblema FRF, cu jucătorii. Una era cu toţi jucătorii şi cu inscripţia „Tricolorii”. Toată lumea a primit câte un tricou, roşu sau albastru pe care le-am purtat tot timpul. 

Cadoul lor a fost că atunci când a venit timpul despărţirii s-au aşezat în faţa hotelului şi ne-au aplaudat. A fost un gest foarte frumos din partea lor. Cadoul nostru a fost că de fiecare dată când se întorceau la noi după meciuri pregăteam ceva. Ne aliniam în faţa hotelului să îi aplaudăm sau le pregăteam artificii, cum a fost după primul meci", a mai spus reprezentantul hotelului. 

Josua Reitz a oferit detalii şi despre schimbul de experienţă la nivelul băuturilor. 

"Nimic special, doar chestiile obişnuite. Ei şi-au adus vin românesc cu ei, aşa că aveau destul. De asemenea, au băut şi bere germană ceea ce a fost frumos. A fost greu să ne luăm rămas bun pentru că am construit o relaţie frumoasă de prietenie. Toţi ne-am dorit să avem echipa şi fani cât mai mult aici la hotel", a recunoscut Josua Reitz. 

Edi Iordănescu nu este singurul care doreşte să revină la hotelul unde a fost cazată naţionala României. Şi alţi membri ai delegaţiei s-au simţit excelent. 

"Aşa este, îl aşteptăm (n.r. - pe Edi Iordănescu). Au mai fost oameni care au spus că-şi doresc să se întoarcă doar pentru a se relaxa. Avem inclusiv angajaţi români, aşa că aveam o părere foarte bună despre România.

O parte din echipa noastră vrea să călătorească în România acum datorită relaţiei avute cu echipa", a încheiat Josua Reitz, asistent manager la hotelul unde a stat naţionala României la EURO 2024, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: romania euro 2024hotel romania euro 2024 

viewscnt
Articole similare