You are here:

Anunţ important din Italia despre un tricolor de la EURO 2024. Vestea primită: ”Am lucrat şi vom oficializa”

Anunţ important din Italia despre un tricolor de la EURO 2024. Vestea primită: ”Am lucrat şi vom oficializa”
Comentarii

Internaţional român Răzvan Marin (28 de ani) a primit o veste importantă din partea conducerii celor de la Cagliari, anunţ ce îi vizează pe toţi jucătorii formaţiei din Sardinia.

Veste importantă pentru Răzvan Marin şi colegii săi de la Cagliari

Răzvan Marin şi-a încheiat aventura cu naţionala României la EURO 2024, iar după un scurt timp de vacanţă petrecut în România, acesta va reveni în Italia.

Echipa de club la care va face pregătirea pentru noul sezon competiţional este Cagliari. Marin se află încă sub contract cu formaţia din Sardinia, la care s-a întors după împrumutul de la Empoli.

Dar situaţia lui Răzvan Marin, cât şi a colegilor săi nu va fi una facilă. Toţi jucătorii de la Cagliari vor fi supuşi unui proces de verificare amănunţit de către noul antrenor al echipei, Davide Nicola.

Acest anunţ a fost făcut de directorul sportiv al celor de la Cagliari, Nero Bonato, în cadrul unei conferinţe de presă.

“În ultima perioadă, am lucrat şi vom oficializa curând unele mutări. Continuăm pe un drum pe care l-am început încă de la copii şi juniori. Nucleul va rămâne, dar vor fi şi anumite corecţii.

Negociem cu Nicolas Viola. Răzvan Marin va reveni în lot, dar vor fi făcute anumite evaluări alături de Mister. Nimeni nu este de neatins, avem ideile noastre”, a declarat Bonato, oficialul celor de la Cagliari, conform Calciocasteddu.it.

Davide Nicola, noul antrenor al lui Cagliari, l-a avut pe Răzvan Marin sub comanda sa şi la Empoli, perioadă în care fotbalistul român a avut un randament bun, astfel că este de aşteptat ca tehnicianul italian să conteze pe acesta şi la echipa sardă.

Răzvan Marin a jucat în toate cele patru meciuri ale României la EURO 2024 şi a marcat patru goluri, fiind golgheterul României la acest turneu final.

Afla mai multe despre: razvan marincagliariserie aechipa nationalastranierieuro 2024 

viewscnt
Articole similare