You are here:

Golgheterul României la EURO 2024, plecăciune în faţa fanilor: ”Vă mulţumim din inimă! Rămâneţi alături de noi în această călătorie!”

Golgheterul României la EURO 2024, plecăciune în faţa fanilor: ”Vă mulţumim din inimă! Rămâneţi alături de noi în această călătorie!”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român Răzvan Marin (28 de ani) a avut un mesaj emoţionant pentru fanii români după ce România a părăsit EURO 2024 în optimi.

România a fost eliminată de Olanda în optimile de finală ale Campionatului European din Germania. Tricolorii au fost învinşi categoric de batavi, scor 0-3.

Astfel, parcursul tricolorilor la EURO 2024 a luat sfârşit, dar a fost un parcurs pe cinste, unul care a făcut milioane de români fericiţi. Suporterii României au ieşit din nou în stradă.

Răzvan Marin, mesaj plin de emoţie pentru fani după ieşirea României de la EURO 2024: ”Mulţumim pentru tot!” 

Aşadar, acum a venit şi vremea concluziilor. Unul dintre jucătorii naţionalei României a transmis un mesaj emoţionant pentru fanii români, care şi-au susţinut favoriţii necondiţionat.

Răzvan Marin, cel care a fost golgheterul tricolorilor la EURO 2024 cu două goluri, a avut doar cuvinte la superlativ la adresa ”Mării galbene”.

”Drumul nostru la EURO 2024 se opreşte aici, însă povestea noastra continuă! 

Vă mulţumim din inimă pentru susţinerea necondiţionată şi pentru energia pe care ne-aţi oferit-o la fiecare meci. Am luptat cu toată forţa, am dat tot ce am avut mai bun şi am simţit în fiecare moment sprijinul vostru necondiţionat.

Împreună am trăit momente de neuitat şi am demonstrat că suntem o echipă unită, pe teren şi în tribune, că suntem o familie. Vom continua să muncim din greu şi să învăţăm din fiecare experienţă, pentru a reveni mai puternici.

Mulţumim pentru tot şi rămâneţi alături de noi în această călătorie! Hai ROMÂNIA!”, a fost mesajul transmis de Răzvan Marin, pe reţelele de socializare.

Răzvan Marin a fost titular în toate cele patru meciuri ale României la EURO 2204 şi a marcat două goluri, cu Ucraina, respectiv Slovacia.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024razvan marin 

viewscnt
Articole similare