You are here:

Ladislau Boloni, înlocuitor pentru Edi Iordănescu la echipa naţională? Anunţul tehnicianului: "Tot timpul discut cu cei de la FRF"

Ladislau Boloni, înlocuitor pentru Edi Iordănescu la echipa naţională? Anunţul tehnicianului: "Tot timpul discut cu cei de la FRF"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu se află faţă în faţă cu o posibilă plecare de pe banca echipei naţionale a României. Selecţionerul cu cele mai bune rezultate pe banca echipei naţionale din ultimul deceniu ar putea părăsi selecţionata României în această perioadă.

Fiul lui Anghel Iordănescu şi-a început experienţa pe banca naţionalei cu o campanie dezastruoasă în UEFA Nations League. Încrederea primită din partea FRF l-a ambiţionat pe Iordănescu, care a reuşit o calificare a echipei naţionale la EURO 2024. La turneul final de Campionat European, tânărul antrenor şi-a demonstrat valoarea, alături de potenţialul jucătorilor României, care au terminat pe primul loc în grupa E de la EURO 2024.

Iordănescu a lăsat de înţeles că ar putea părăsi echipa naţională, la capătul partidei României cu Olanda, meci care le-a adus eliminarea "tricorilor" de la EURO 2024.

Ladislau Boloni, înlocuitor pentru Edi Iordănescu pe banca naţionalei?

Ladislau Boloni, antrenorul celor de la Metz, formaţie retrogradată în Ligue 2 după doar un singur sezon petrecut în primul eşalon al fotbalului francez, reprezintă o variantă reală pentru înlocuirea lui Edward Iordănescu pe banca echipei naţionale după campania de la EURO 2024.

Întrebat despre un posibil scenariu în care ar putea să-l înlocuiască pe Iordănescu Jr. pe banca echipei naţionale, Boloni este de părere că este mult prea devreme pentru a discuta despre un nou selecţioner la echipa naţională.

"Este ceva ipotetic şi nu cred că este sănătos să vorbim despre asta acum. Eu tot timpul discut cu cei de la FRF şi ne transmitem mesaje, nu este război între noi. Suntem oameni cât se poate de civilizaţi", a spus Boloni, conform sportpesurse.ro

Cât despre despărţirea sa de clubul pe care nu a reuşit să-l salveze de la retrogradarea în Ligue 2, Metz, Boloni recunoaşte că este aproape de acest scenariu.

"Suntem în drum pentru a ne despărţi, aşa este. Toate propunerile te tentează ca şi antrenor, vedem ce va fi", a mai spus Boloni.

Afla mai multe despre: ladislau boloniedi iordanescuechipa nationalaromaniaeuroeuro 2024 

viewscnt
Articole similare