You are here:

Revenire cu emoţii pentru tricolori din Germania! Cu ce avion vor ajunge pe Otopeni jucătorii lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Revenire cu emoţii pentru tricolori din Germania! Cu ce avion vor ajunge pe Otopeni jucătorii lui Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România şi-a încheiat aventura la EURO 2024 după eliminarea din faza optimilor de finală, împotriva Olandei.

"Tricolorii" vor reveni în această seară în ţară, la capătul unui turneu final excelent făcut de jucătorii lui Edward Iordănescu. România a reuşit să încheie pe primul loc în grupa E şi să se califice în optimile de finală, acolo unde Olanda a reuşit să-i încheie parcursul la Campionatul European din Germania.

Când vor reveni "tricolorii" în ţară

Conform unor informaţii provenite din partea celor de la Tarom, avionul care îi va prelua de pe aeroportul din Frankfurt va decola din Germania la ora 21:30 şi va ateriza pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni la ora 00:45, cu zborul RO3426.

Avionul în care vor zbura fotbaliştii naţionalei României este acelaşi avion pe care delegaţia României pentru Jocurile Olimpice de la Paris îl vor avea la dispoziţie, la plecarea spre capitala Franţei. Avionul îi poartă numele Nadiei Comăneci. Federaţia le-a cerut suporterilor să nu se prezinte la aeroport, în contextul în care aceştia nu vor avea posibilitatea să interacţioneze cu eroii lor.

Naţionala Olandei şi-a prelungit şederea la turneul final de Campionat European din Germania, acolo unde vor înfrunta selecţionata Turciei, în faza sferturilor de finală, pentru un loc în semifinale. Turcia a reuşit să se impună dramatic în faţa Austriei, în ultimul meci disputat în faza optimilor de finală.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare