You are here:

UEFA, semn de respect către naţionala României după gestul superb făcut de "tricolori", în vestiarul stadionului din Munchen: "Oaspeţii perfecţi"

UEFA, semn de respect către naţionala României după gestul superb făcut de "tricolori", în vestiarul stadionului din Munchen: "Oaspeţii perfecţi"

Echipa națională

Comentarii

România a fost eliminată de la EURO 2024, de către Olanda, care a reuşit să se impună cu scorul de 3-0 în meciul direct disputat în 'optimile' de finală ale turneului final de Campionat European din Germania.

România a părăsit EURO 2024 în urma înfrângerii împotriva naţionalei Olandei, cu scorul de 3-0. "Tricolorii" au atras atenţia presei internaţionale prin gestul minunat făcut de fotbaliştii naţionalei României în vestiar după eliminarea în faţa Ţărilor de Jos.

Vestiarul ocupat de naţionala noastră a fost lăsat într-o stare perfectă, în contextul în care fotbaliştii naţionalei au suferit o înfrângere dureroasă pe teren, un adevărat semn de respect pentru întreaga organizare a acestui turneu final. UEFA nu a trecut cu vederea gestul făcut de fotbaliştii şi staff-ul echipei naţionale, cărora le-au transmis un mesaj.

"Oaspeţii perfecti. După eliminarea de la EURO 2024 de aseară, România şi-a lăsat vestiarul stadionului din München fără vreo pată, cu o scrisoare emoţionantă către gazdele lor germane.", au transmis cei de la UEFA.

Mesajul echipei naţionale pentru gazdele turneului EURO 2024

"UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.

Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.", au transmis reprezentaţii echipei naţionale de fotbal a României.

Afla mai multe despre: echipa nationalauefafrfromaniaeuro 2024olanda 

viewscnt
Articole similare