You are here:

”Să nu fim ipocriţi să spunem că puteam mai mult”. Concluziile despre România la EURO 2024: ”Totul a fost peste aşteptări”

”Să nu fim ipocriţi să spunem că puteam mai mult”. Concluziile despre România la EURO 2024: ”Totul a fost peste aşteptări”

Echipa națională

Comentarii

România şi-a început parcursul la EURO 2024 cu un 3-0 memorabil în faţa Ucrainei şi l-a terminat cu un eşec 0-3 contra Olandei, în optimi.

România a fost eliminată de Olanda în optimile de finală ale Campionatului European din 2024. Tricolorii au fost învinşi categoric de batavi, scor 0-3.

Acum, după ieşirea naţionalei de la turneul final, a venit vremea concluziilor cu privire la parcursul României în Germania şi la oprirea acestuia în faza optimilor. 

Analiştii Basarab Panduru şi Mihai Stoica au căzut de acord referitor la faptul că selecţionata lui Edi Iordănescu a depăşit orice aşteptări la EURO 2024.

”Sunt mulţumit de ce s-a întâmplat (n.r. cu România la EURO 2024). A fost peste aşteptările mele. Şi eu mă gândeam că va fi greu să ieşim din grupe. Nu vedeam niciodată victoria aia cu Ucraina. 

Mă gândeam la ultimul meci cu Slovacia că acolo ne jucăm şansa de a merge mai departe. Totul a fost peste aşteptările mele. În schimb, în meciul din seara asta am arătat rău de tot”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

Mihai Stoica, despre România la EURO 2024: ”Suntem mult peste aşteptările tuturor”

Mihai Stoica a rămas impresionat de modul în care s-a prezentat România la Europeanul din Germania.

”Sub impresia rezultatelor şi evoluţiilor din Liga Naţiunilor, eu, sincer, nu am crezut că ne calificăm la turneul final al Campionatului European. Am crezut că vom veni pe locul 3 în grupă, că merge Elveţia şi probabil Israel.

Ne-am calificat câştigând grupa, neînvinşi. Am mers la Campionatul European, am crezut unii că nu vom da un gol. Am câştigat grupa. Meciul ăsta, e adevărat, ne dă puţin în jos.

Dar suntem mult, în opinia mea, peste aşteptările tuturor. Să nu fim ipocriţi să spunem că puteam mai mult, că ne aşteptam la mai mult, că nu e adevărat”, a completat şi Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: euro 2024echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare