You are here:

MM Stoica, reacţie după eliminarea României de la EURO 2024: "Rezultatele au fost peste aşteptări. E uşor să spui că asta ne e valoarea"

MM Stoica, reacţie după eliminarea României de la EURO 2024: "Rezultatele au fost peste aşteptări. E uşor să spui că asta ne e valoarea"

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a analizat înfrângerea echipei naţionale a României împotriva Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024.

Mihai Stoica a evidenţiat faptul că Olanda şi-a arătat adevărata valoare împotriva selecţionatei lui Edward Iordănescu, faţă de prestaţiile din partidele împotriva Poloniei, Austriei cât şi a Franţei.

MM Stoica: "Am întâlnit o echipă care până acum nu şi-a demonstrat valoarea"

"Noi am câştigat grupa, din nefericire astăzi am întâlnit o echipă care până acum s-a ascuns, nu şi-a demonstrat valoarea. Dar ce au putut să joace astăzi, că nu ştiu dacă am fost noi atât de slabi cât de buni au fost ei.

În afară de Xavi Simons care i-au încurcat, toţi jucătorii de la mijloc în sus au pictat. Raţiu s-a descurcat cu Mudryk pentru că avea doar viteză, s-a descurcat cu Doku, onorabil, dar împotriva unui adversar extrem de inteligent cum este Gakpo nu mai poate să facă faţă.", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

MM Stoica a vorbit şi despre momentele dificile din careul "tricolorilor", situaţii care au dus la golurile înscrise de fotbaliştii naţionalei Ţărilor de Jos. Mihai Stoica consideră faptul că România a impresionat în partidele cu Ucraina şi Slovacia, iar rezultatele obţinute de echipa naţională sunt peste aşteptări.

"Vinovatul principal la primul gol este Marius Marin, care în loc să-l dubleze pe Raţiu, s-a întors cu spatele. N-am mai văzut spirit, am văzut puţină teamă. Nu poţi să spui că l-ai pierdut pe Mogoş şi că acolo s-a pierdut totul.

El era absolut total depăşit, apoi a intrat Racoviţan şi sunt două faze care spun totul despre meciul ăsta, când Racoviţan încearcă să apere mingea şi Drăguşin, la golul doi. Rezultatele au fost peste aşteptări, asta este opinia mea. E uşor acum să spui că asta ne e valoarea, valoarea ne este că am reuşit să întoarcem cu Slovacia, şi că am bătut-o cu 3-0 pe Ucraina, jucând excelent, asta a fost să fie astăzi.", a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024romaniamm stoicaolanda 

viewscnt
Articole similare