You are here:

Experimentul lui Edward Iordănescu, scos din joc de Dumfries! Fundaşul de la Inter i-a spart şi capul lui Ianis Hagi

Experimentul lui Edward Iordănescu, scos din joc de Dumfries! Fundaşul de la Inter i-a spart şi capul lui Ianis Hagi

EURO

Comentarii

Vasile Mogoş, fotbalistul ales de Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga, în absenţa lui Nicuşor Bancu, s-a accidentat în a doua jumătate a primului act al meciului cu Olanda, din optimile de la EURO 2024.

Selecţionerul echipei naţionale, Edward Iordănescu, l-a titularizat pe Vasile Mogoş pentru postul de fundaş stânga, în absenţa lui Nicuşor Bancu, suspendat în urma celor două cartonaşe galbene încasate în partidele din faza grupelor de la EURO 2024.

Vasile Mogoş şi Ianis Hagi, "victimele" lui Denzel Dumfries

Iordănescu a avut de ales între Deian Sorescu şi Vasile Mogoş, două improvizaţii pentru postul de fundaş lateral stânga. Denzel Dumfries, fundaşul celor de la Inter Milano, l-a lovit drastic, cu cotul, pe Ianis Hagi, "decarul" echipei naţionale, chiar în debutul partidei de la Munchen.

În minutul 33, acelaşi Dumfries şi-a trecut o nouă "victimă" pe listă, Vasile Mogoş, pe care l-a lovit cu cotul în stern, lovitură care i-a îngreunat respiraţia fundaşului de la CFR Cluj.

Timp de 5 minute, naţionala României a evoluat în inferioritate numerică, timp în care Iordănescu a pregătit înlocuirea fotbalistului accidentat. În minutul 38, Bogdan Racoviţan l-a înlocuit pe Mogoş, al cărui post a fost ocupat de Andrei Burcă.

Afla mai multe despre: euro 2024romaniaedi iordanescudenzel dumfriesvasile mogosolanda 

viewscnt
Articole similare