You are here:

"Tricolorul" cu doar 4 minute jucate la EURO 2024, dorit în Bundesliga! O fostă campioană a Germaniei insistă pentru transferul românului

"Tricolorul" cu doar 4 minute jucate la EURO 2024, dorit în Bundesliga! O fostă campioană a Germaniei insistă pentru transferul românului

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Racoviţan, fundaşul celor de la Rakow, o fostă campioană a Poloniei, este în vizorul unor formaţii din Bundesliga.

Union Berlin, Freiburg şi Wolfsburg sunt pe cale să se intereseze de serviciile fostului fundaş central al celor de la Botoşani. Născut în Franţa, la Dijon şi crescut la fosta grupare din Ligue 1, Racoviţan a prins un transfer în străinătate, de la FC Botoşani la Rakow, în 2022.

Bogdan Racoviţan, în vizorul unor echipe din Bundesliga

Conform transfermarkt.de, internaţionalul român cu o prezenţă în meciul României cu Ucraina de la EURO 2024, pe final de partidă, ar putea prinde un transfer important în prima ligă germană.

1.800.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu patru minute bifate la această ediţie a Campionatului European, alături de naţionala României. În cariera sa la nivel de club, Racoviţan, alături de conaţionalul său, Deian Sorescu, a cucerit titlul în campionatul Poloniei, în sezonul 2022/2023, şi a fost aproape de o calificare în grupele UEFA Champions League, la începutul sezonului recent încheiat.

Tot în Polonia, Racoviţan a reuşit să contribuie la cucerirea unei Cupe a Poloniei, cât şi cucerirea unei Supercupe. 600.000 de euro au plătit cei de la Rakow celor de la FC Botoşani pentru transferul internaţionalului român născut la Dijon, în iarna anului 2022.

Afla mai multe despre: echipa nationalabogdan racovitanrakowbundesligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare