You are here:

OFICIAL | Fotbalistul fără meci în Superliga din decembrie 2023, OUT de la Dinamo: "Mult succes în carieră"

OFICIAL | Fotbalistul fără meci în Superliga din decembrie 2023, OUT de la Dinamo: "Mult succes în carieră"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat despărţirea de fotbalistul Quentin Bena (26 de ani), fotbalist ajuns la echipă în august 2022, în sezonul petrecut de dinamovişti în Liga 2.

Francezul a contribuit la promovarea "câinilor" în prima divizie, iar după prima jumătate a sezonului recent încheiat, a dispărut de la echipă alături de conaţionalul său, Lamine Ghezali.

Ghezali a ajuns la APO Levadiakos, în campionatul Greciei. Ultimul meci disputat de Bena în tricoul "câinilor roşii" a avut loc pe data de 22 decembrie 2023, într-un meci pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari. 8 minute a bifat fundaşul central la acel meci.

Quentin Bena o părăseşte pe Dinamo

"Mulţumim, Quentin BENA! Clubul Dinamo 1948 Bucureşti şi fundaşul central Quentin Bena au ajuns la o înţelegere privind încetarea relaţiei contractuale. Sosit la clubul nostru în vara anului 2022, Quentin a făcut parte din lotul care a readus Dinamo în prima ligă, în urmă cu un an. 

A adunat 41 de apariţii pentru alb-roşiii, a înscris de două ori şi a oferit două pase decisive. Mult succes în carieră, Quentin Bena!", au transmis cei de la Dinamo, pe reţelele de socializare.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Niort, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucurestisuperliga 

viewscnt
Articole similare