You are here:

Bogdan Racoviţan, convins că România poate surprinde la meciul cu Olanda: "Nu va fi uşor pentru nimeni să ne bată"

Bogdan Racoviţan, convins că România poate surprinde la meciul cu Olanda: "Nu va fi uşor pentru nimeni să ne bată"

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Racoviţan, fundaşul român al celor de la Rakow, a prefaţat partida dintre România şi Olanda, programată marţi, 2 iulie, de la ora 19:00.

Fostul fundaş al celor de la FC Botoşani, ajuns în Polonia, la Rakow, a fost convocat în lotul final al naţionalei României pentru EURO 2024. Fotbalistul născut la Dijon, în Franţa, şi crescut de formaţia locală, FCO Dijon, nu a apucat să debuteze încă la EURO 2024. Radu Drăguşin şi Andrei Burcă sunt cei doi fundaşi centrali pe care selecţionerul Edward Iordănescu s-a bazat la partidele din faza grupelor.

Racoviţan a avut un mesaj războinic pentru toţi susţinătorii echipei naţionale cât şi pentru coechiperii săi, înaintea partidei cu Olanda.

Bogdan Racoviţan: "Mă simt sută la sută român"

"E o bucurie imensă, cea mai mare bucurie să vedem români alături de noi, să vezi români din toată ţara mândri. Când s-a cântat imnul pentru prima oară mi s-a făcut pielea de găină. A cântat tot stadionul. Am crezut că jucăm la noi acasă. Şi s-a cântat încă o dată în timpul meciului. Am simţit mândrie.

Cred că trebuie să continuăm pe drumul nostru, ca până acum. Ne vom lupta, vom da totul pe teren. Important e să nu avem regret după meci.

Mă simt sută la sută român, cum mă simt şi francez. Nu e uşor când eşti născut în străinătate. Fac greşeli când vorbesc, dar iubesc România, am venit mereu cu toată inima şi nu am simţit niciodată o diferenţă", a declarat Bogdan Racoviţan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: echipa nationalabogdan racovitanromaniaolandaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare