You are here:

Fostul internaţional român antrenat de Ronald Koeman, dezvăluiri despre selecţionerul Olandei: "Mi s-a părut rece, nu mi-a plăcut"

Fostul internaţional român antrenat de Ronald Koeman, dezvăluiri despre selecţionerul Olandei: "Mi s-a părut rece, nu mi-a plăcut"

EURO

Comentarii

Florin Gardoş, fostul internaţional român şi fotbalist al celor de la Southampton, a povestit relaţia sa cu fostul antrenor al grupării din Premier League şi actual selecţioner al Olandei, Ronald Koeman.

Fostul fundaş central al celor de la Southampton, grupare revenită în Premier League după un sezon petrecut în Championship, a vorbit despre perioada sa sub comanda lui Ronald Koeman, actualul selecţioner al naţionalei Olandei. Gardoş a detaliat calităţile sale, cât şi despre posibilele defecte pe care le poate avea fostul mare internaţional neerlandez, ca antrenor.

Florin Gardoş: "Avea calităţi pe care puţini alţi antrenori le au"

"Vedea anumite momente în timpul jocului pe care altcineva poate nu le vedea. Nu pot să zic că din punct de vedere tactic m-a impresionat, sau că ar fi top 3 antrenori pe care i-am avut.

Într-adevăr avea anumite calităţi pe care puţini alţi antrenori le au. În primul rând că este în continuare un nume mare şi un fotbalist mare, atunci normal era respectat de toată lumea.

Ca relaţie jucător-antrenor mi s-a părut destul de rece şi nu numai mie, parcă mereu păstra o distanţă între el şi jucători, din punctul ăsta de vedere nu mi-a plăcut.", a spus Florin Gardoş, la Prima Sport.

Cât despre tactica folosită de Koeman în perioada Southampton, Gardoş a evidenţiat caracterul ofensiv al acesteia, îmbinată cu o tendinţă de a juca în viteză, stil pe care îl foloseşte şi în prezent, la naţionala Ţărilor de Jos.

"Mai degrabă ofensiv, dar era adeptul fotbalului olandez. Să ai posesie, punea mare, mare accent pe pasarea mingii, joc în viteza. Nu era genul de antrenor care să aibă posesie cu orice preţ.", a continuat Gardoş.

Cât despre posibilele tensiuni din vestiarul batavilor, Gardoş este de părere că o victorie a naţionalei României împotriva Olandei, în partida eliminatorie de la EURO, i-ar aduce fostului antrenor de la Barcelona demiterea de la naţionala ţării sale.

"A fost destul de criticat, a fost un moment destul de tensionat la ei, poate fi şi asta un avantaj pentru noi. Poate-l demitem, de ce nu.", a mai spus Gardoş.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024olandaromaniaflorin gardosronald koeman 

viewscnt
Articole similare