You are here:

Raţiu a cucerit din nou internetul cu o altă fază epică. Reacţia virală din meciul cu Slovacia | VIDEO

Raţiu a cucerit din nou internetul cu o altă fază epică. Reacţia virală din meciul cu Slovacia | VIDEO
Comentarii

Andrei Raţiu (26 de ani) a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi şi populari jucători ai naţionalei României pe parcursul Campionatului European din Germania.

România a încheiat la egalitate cu Slovacia, scor 1-1, într-un meci din ultima etapă a Grupei E, de la EURO 2024.

Această remiză a făcut-o pe România să termine grupa pe poziţia de lider şi a trimis-o în fazele eliminatorii, acolo unde va întâlni Olanda în optimi.

Raţiu, un nou moment epic la EURO 2024. A devenit iar viral pe internet

Slovacii au deschis prin Ondrej Duda (24), dar ”tricolorii” au egalat relativ repede. Răzvan Marin a transformat impecabil un penalty obţinut de Ianis Hagi, în minutul 37.

Dar în momentul în care mijlocaşul român se pregătea să execute lovitura de la 11 metri, Andrei Raţiu a avut o nouă reacţie care s-a viralizat imediat în mediul online. 

Fundaşul dreapta al României nu s-a uitat la penalty-ul executat de Răzvan Marin. Când acesta se îndrepta spre punctul cu var, Raţiu avea privirea spre propria poartă, apărată de Niţă.

Apărătorul lateral şi-a schimbat direcţia privirii înspre Răzvan Marin abia atunci când acesta a marcat, iar tribunele galbene au explodat de bucurie.

Reacţia de la penalty-ul executat de Răzvan Marin este a doua a lui Andrei Raţiu care a ajuns foarte populară pe reţelele de socializare. 

Primul astfel de gest a fost la golul marcat de Nicolae Stanciu contra Ucrainei (3-0), atunci când şi-a pus mâinile la faţă, fiind surprins de super-execuţia căpitanului României.

Afla mai multe despre: andrei ratiueuro 2024razvan marinromaniaechipa nationalastranieri 

viewscnt
Articole similare