You are here:

Ce au făcut jucătorii României la o zi după calificarea în optimile EURO 2024. Programul ”tricolorilor” lui Edi Iordănescu

Ce au făcut jucătorii României la o zi după calificarea în optimile EURO 2024. Programul ”tricolorilor” lui Edi Iordănescu
Comentarii

România trăieşte în prezent cele mai frumoase momente din istoria recentă a naţionalei, odată cu calificarea în optimile EURO 2024.

Refacere şi antrenament în sală pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

România a produs surpriza şi a câştigat Grupa E de la EURO 2024. ”Tricolorii” au terminat primii, peste Slovacia, Belgia şi Ucraina, astfel că vor juca în optimi împotriva Olandei.

Sărbătoarea calificării în optimile de finală EURO 2024 a fost frumoasă, dar tricolorii au început deja să pregătească următorul obiectiv: vor să ducă România mai departe, anunţă frf.ro.

Jucătorii naţionalei au intrat rapid după calificare în procesul de refacere. Titularii au rămas la hotel pentru a se recupera cât mai bine după efortul depus în partida cu Slovacia, în timp ce restul fotbaliştilor din lot s-au deplasat la stadion pentru un program special de 45 de minute în sala de forţă.

Următorul meci, cel din faza optimilor, se va juca marţea viitoare, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la Munchen, cu selecţionata Ţărilor de Jos, care a încheiat pe locul al treilea în grupa D, în urma Austriei şi Franţei.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare