You are here:

Românul de netrecut la EURO 2024, transfer uluitor în campionatul campioanei Europei. ”Tricolorul”, o dorinţă mai veche a clubului

Românul de netrecut la EURO 2024, transfer uluitor în campionatul campioanei Europei. ”Tricolorul”, o dorinţă mai veche a clubului
Comentarii

România este una dintre surprizele plăcute ale Europeanului din Germania, iar o mare parte din acest succes i se datorează şi lui Radu Drăguşin.

Drăguşin, dorit din nou de Napoli. Italienii anunţă intenţiile fostei campioane a Italiei

România a produs surpriza şi a câştigat Grupa E de la EURO 2024. ”Tricolorii” au terminat primii, peste Slovacia, Belgia şi Ucraina, astfel că vor juca în optimi împotriva Olandei.

Unul dintre jucătorii care şi-au adus cel mai mult aportul la această performanţă este Radu Drăguşin, inclus de spanioli în echipa ideală a grupelor de la Europeanul din Germania.

Tânărul fundaş central a avut o prestaţie magnfică în victoria României cu Ucraina (3-0) şi a fost urmărit de mai mulţi scouteri, printre care şi cei de la Napoli. 

Aurelio De Laurentiis vrea să-i facă lui Antonio Conte o echipă puternică şi competitivă pentru sezonul viitor, iar Radu Drăguşin este unul dintre jucătorii doriţi la clubul de lângă Vezuviu.

Campioana Italiei doreşte să-şi întărească în special zona defensivă, Napoli primind nu mai puţin de 48 de goluri în cele 38 de etape din sezonul trecut de Serie A.

Pe lângă Drăguşin, Napoli i-ar mai dori şi pe Mario Hermoso (Atletico Madrid) şi Leonardo Spinazzola (AS Roma), conform cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Rămâne de văzut ce transferuri va reuşi să facă până la urmă formaţia din Italia şi dacă internaţionalul român se va afla printre acestea. Napoli l-a dorit şi la începutul acestui an.

”Majoritatea jucătorilor din lot sunt confirmaţi pentru că îi consider valabili. Ne vom orienta şi spre a ne întări, dar tot timpul respectând parametrii noştri. Poate cel mai mare merit al meu este acela că am îmbunătăţit fotbaliştii pe care contăm şi constituie o bază bună.

Există cifre care ne pun pe gânduri, precum cele 48 de goluri primite anul trecut. Trebuie neapărat să găsim un echilibru. Dincolo de numele de jucători, pentru apărare vom încerca să facem ceva, pentru a da substanţă.

Vom fi flexibili din punct de vedere tactic, dar abia când îi vom avea ne vom da seama cu adevărat de potenţialul lor”, a declarat preşedintele celor de la Napoli.

Radu Drăguşin a fost cumpărat de Tottenham cu 25 de milioane de euro de la Genoa, a jucat nouă meciuri, toate în Premier League, iar acum este cotat la 25 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: radu dragusinstranierieuro 2024echipa nationalatottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare