You are here:

România are un jucător în echipa ideală a grupelor la EURO 2024. Spaniolii au alcătuit cel mai bun ”11”

România are un jucător în echipa ideală a grupelor la EURO 2024. Spaniolii au alcătuit cel mai bun ”11”

EURO

Comentarii

România are un reprezentant în cea mai bună echipă a grupelor de la EURO 2024. Numele jucătorului este Radu Drăguşin (22 de ani), fundaşul central legitimat la Tottenham.

Jucătorul României ales în cel mai bun ”11” al grupelor de la Europeanul din Germania

România s-a calificat în optimile EURO 2024, după 1-1 cu Slovacia în ultimul meci din grupa E, unul disputat la Frankfurt.

În prima rundă eliminatorie a turneului final, selecţionata lui Edi Iordănescu va întâlni Olanda, care are mari probleme de ordin intern.

În echipa României s-au remarcat mai mulţi jucători de-a lungul celor trei meciuri din grupă şi fiecare dintre ei a avut cel puţin un moment de strălucire.

Printre ei este şi Radu Drăguşin, care a bifat toate minutele în partidele din faza grupelor. Fundaşul central a fost de netrecut în multe situaţii, iar cea mai bună prestaţie a sa a fost în duelul cu Ucraina, când a avut un procentaj de 100% al duelurilor câştigate.

Tocmai datorită acestui fapt, pentru că a contribuit din plin la calificarea României de pe primul loc în optimile EURO 2024, spaniolii de la coditidianul Mundo Deportivo l-au inclus în cea mai bună echipă din faza grupelor la Europeanul german.

În linia de apărare, alături de Radu Drăguşin mai fac parte spaniolul Marc Cucurella şi italianul Riccardo Calafiori.

Echipa ideală a grupelor EURO 2024:

  • Mamardashvili (Georgia) - Drăguşin (România), Calafiori (Italia), Cucurella (Spania) - Sabitzer (Austria), Kante (Kante), Lobotka (Slovacia), Fabian Ruiz (Spania) - Yamal (Spania), Mikautadze (Georgia), Musiala (Germania)

Afla mai multe despre: radu dragusinromaniaeuro 2024echipa nationalaechipa ideala 

viewscnt
Articole similare