You are here:

Starul din naţionala Olandei, "distrus" de Florin Gardoş: "Nu mi-a plăcut niciodată, nu m-a impresionat"

Starul din naţionala Olandei, "distrus" de Florin Gardoş: "Nu mi-a plăcut niciodată, nu m-a impresionat"

EURO

Comentarii

România întâlneşte Olanda într-un meci din faza optimilor de finală de la EURO 2024. "Tricolorii" sunt la a doua experienţă în fazele eliminatorii la un Campionat European.

Florin Gardoş, fostul internaţional român cu 13 selecţii pentru echipa naţională, a vorbit despre jucătorii naţionalei pe care România o va înfrunta în primul meci din fazele eliminatorii de la Campionatul European, Olanda. Fostul fundaş al celor de la Southampton nu este impresionat de individualităţile Olandei.

Florin Gardoş: "Nu pot să zic că m-a impresionat cineva"

"Nu pot să zic că m-a impresionat cineva. La nivelul fundaşilor centrali au o combinaţie bună de valoare şi experienţă, am văzut că Van de Ven nu prea joacă, în momentul în care ai un astfel de fotbalist şi nu e titular, înseamnă că ai multă calitate. E Simons care este un tânăr de perspectivă şi este una dintre speranţele lor.", a spus Florin Gardoş, la Prima Sport.

Gardoş l-a menţionat şi pe unul dintre starurile din atac din naţionala Olandei, jucătorul care a părăsit-o pe Atletico Madrid în această vară, Memphis Depay.

"Depay mie personal pot să spun că nu mi-a plăcut niciodată, e o chestie personală, dar nu m-a impresionat niciodată Depay.", a mai spus Gardoş.

Memphis Depay este pe locul doi în clasamentul all-time al golgheterilor naţionalei Olandei, în spatele legendarului Robin Van Persie, cu 46 de goluri. Fostul golgheter al celor de la Arsenal, Van Persie, şi-a încheiat cariera la echipa naţională cu 50 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: euro 2024olandaflorin gardosromania 

viewscnt
Articole similare