You are here:

”Ianis Hagi a răspuns pe teren cu fapte. Cea mai bună echipă”. A anticipat surprizele lui Edi Iordănescu pentru România - Olanda

”Ianis Hagi a răspuns pe teren cu fapte. Cea mai bună echipă”. A anticipat surprizele lui Edi Iordănescu pentru România - Olanda

Echipa națională

Comentarii

România are în faţă marele meci cu Olanda, iar Florin Răducioiu (54 de ani) a vorbit despre jucătorii pe care mizează Edi Iordănescu (46 de ani) în această optime de finală.

Ianis Hagi şi Vasile Mogoş, noutăţile României pentru Olanda

România va juca în compania Olandei, astăzi, de la ora 19:00, în optimile de finală de la EURO 2024. Duelul va avea loc pe Allianz Arena din Munchen.

Când a văzut echipa de start a tricolorilor, Florin Răducioiu a dat verdictul în ceea ce priveşte noutăţile selecţionerului Edi Iordănescu pentru meicul cu Olanda.

Fostul mare atacant român a vorbit despre titularizarea lui Ianis Hagi pentru a doua oară la rând, dar şi despre surpriza pe postul de fundaş stânga, Vasile Mogoş, aflat la debutul la EURO 2024.

"L-am cerut pe Ianis Hagi şi a răspuns pe teren cu fapte. Mă bucur foarte mult că este din nou titular. Trebuie să joace de aceeaşi manieră, cu acelaşi entuziasm, cu aceeaşi dezinvoltură. Îi lipseşte golul, nu va fi simplu.

Acolo apare şi fundaşul stânga Mogoş. În rest, este echipa cea mai bună în momentul de faţă. Sunt ferm convins că vor face o partidă foarte, foarte bună", a declarat Răducioiu, la Studio EURO 2024, de la Protv.

Ianis Hagi a jucat în toate meciurile României din grupă. A intrat ca rezervă în partidele cu Ucraina şi Belgia şi a fost titular cu Slovacia. Acum, cu Olanda, este din nou titular.

De partea cealaltă, Vasile Mogoş, purtătorul tricoului cu numărul 22, va bifa primele sale minute în tricoul României la un turneu final, anume EURO 2024.

Echipa de start a României:

  • ROMÂNIA: 1. Niţă – 2. Raţiu, 3. Drăguşin, 15. Burcă, 22. Mogoş - 6. M. Marin, 18. R. Marin, 21. Stanciu-cpt. - 20. Man, 19. Drăguş, 10. Hagi; Selecţioner: Edward Iordănescu
  • Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 23. Sorescu, 24. Racoviţan, 25. Bîrligea, 26. Şut

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024florin raducioiuvasile mogosianis hagi 

viewscnt
Articole similare