You are here:

Săgeţi înspre Toni Kroos, înainte de Spania - Germania. Mesajul fostului coechipier: "Sperăm să îi încheiem cariera". Replica germanului

Săgeţi înspre Toni Kroos, înainte de Spania - Germania. Mesajul fostului coechipier: "Sperăm să îi încheiem cariera". Replica germanului

EURO

Comentarii

Toni Kroos este aproape de retragerea sa din fotbal. Fostul mijlocaş al celor de la Real Madrid a anunţat că îşi va încheia cariera de fotbalist la finalul parcursului Germaniei la EURO 2024.

Toni Kroos îşi doreşte să cucerească un nou trofeu la un turneu final după triumful din Brazilia, din 2014. "Die Mannschaft" a avut parte de o serie de turnee finale sub media aşteptărilor după cucerirea titlului mondial cu numărul patru, în urmă cu 10 ani.

Fostul mijlocaş de legendă al celor de la Real Madrid se află la ultimul turneu final alături de naţionala Germaniei şi totodată la capătul carierei sale ca fotbalist. Fostul său coechipier de la Real Madrid, Joselu, îşi doreşte să grăbească retragerea prietenului său, cu o victorie a Spaniei împotriva Germaniei, în faza sferturilor de finală ale EURO 2024.

Joselu: "Să sperăm că este ultimul meci al lui Kroos"

"Să sperăm că este ultimul meci al lui Kroos. Este un sfert de finală împotriva unei echipe puternice şi sperăm să îi încheiem cariera lui Toni după partida de vineri. Îmi este prieten, am vorbit mult cu el şi mi-a oferit multe sfaturi. Este un jucător fundamental al Germaniei şi la fel a fost şi la Real Madrid. Trebuie să avem grijă la el în meciul de vineri", a declarat Joselu, citat de Marca.

Toni Kroos i-a oferit replica fostului său coleg, pe care îl înţelege, dar speră să-şi prelungească cariera cu cel puţin încă o partidă, factor care îl motivează să dea totul pe teren, mai ales în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

"Este normal ce a spus Joselu. Ei vor să câştige Campionatul European, însă eu voi face totul pentru a-i împiedica. Germania este aici să câştige, dar şi noi la fel. Vom vedea ce se va întâmpla vineri. Important este că nu au vrut să mă retragă când eram la Madrid. Sunt prietenii mei.

Cum mă simt când ştiu că sunt ultimele mele meciuri ca fotbalist? Nu am asta în minte şi nu mă deranjează. Mă motivez cu gândul că nu va fi ultimul meu meci încă. Am experimentat acest lucru şi în optimi, la meciul cu Danemarca, însă nu m-a deranjat.

Mă motivez cu gândul că vreau să prelungesc cât mai mult posibil. A fost decizia mea şi îmi doresc să merg până la capăt. Sunt sigur că voi fi fericit şi fără fotbal, însă momentan vreau să îmi prelungesc puţin cariera", a spus Toni Kroos.

Afla mai multe despre: euro 2024joselutoni kroosgermaniaspania 

viewscnt
Articole similare