You are here:

Răzvan Marin, direct în istoria naţionalei României. Recordul incredibil pe care îl împarte cu ”Motanul” la Campionatele Europene

Răzvan Marin, direct în istoria naţionalei României. Recordul incredibil pe care îl împarte cu ”Motanul” la Campionatele Europene

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin (28 de ani) a bifat un record istoric la naţionala României, după ce a marcat în poarta Slovaciei. Golul său a însemnat calificarea ”tricolorilor” în optimile de finală de la EURO 2024.

Recordul incredibil al lui Răzvan Marin la naţionala României, după golul marcat în poarta Slovaciei

România a remizat în ultimul meci din Grupa E de la Campionatul European, scor 1-1 cu Slovacia, şi s-a calificat în faza optimilor de pe primul loc.

”Tricolorii” vor da piept cu Olanda, într-un meci programat marţea viitoare, de la ora 19:00, la Munchen.

În partida care a adus calificarea României a marcat Răzvan Marin. Mijlocaşul central de 28 de ani a transformat penalty-ul obţinut de Ianis Hagi.

Cu această reuşită, Răzvan Marin a ajuns la două goluri marcate la acest European, fiind golgheterul României la turneul final din Germania.

De asemenea, cu golul marcat Slovaciei, Răzvan Marin a devenit şi cel mai bun marcator al României la Campionatele Europene, la egalitate cu Bogdan Stancu.

Cel poreclit ”Motanul” are tot două goluri la EURO, ambele din penalty, la Europeanul din Franţa, în 2016. În total, Stancu a adunat 53 de meciuri şi 14 reuşite pentru naţionala României. Astăzi, 28 iunie, el împlineşte vârsta de 37 de ani.

De cealaltă parte, până în momentul de faţă, Răzvan Marin a bifat 57 de partide şi patru goluri în tricoul primei reprezentative, dar este de aşteptat ca cel puţin numărul selecţiilor să crească, el având încă 28 de ani, deci ani buni de jucat în faţă.

Răzvan Marin a marcat primul său gol la EURO 2024 în partida de debut cu Ucraina, în magicul 3-0 contra vecinilor noştri de la nord şi est.

Afla mai multe despre: razvan marinbogdan stancuromaniaechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare