You are here:

Verdictul unui fost patron din Superliga: "Săpunaru e mai bun decât Chiricheş, vorbesc de calitate"

Verdictul unui fost patron din Superliga: "Săpunaru e mai bun decât Chiricheş, vorbesc de calitate"

Superliga

Comentarii

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timişoara, a oferit un verdict în ceea ce priveşte duelul de la distanţă între liderii apărărilor celor de la FCSB şi Rapid Bucureşti.

Cristi Săpunaru continuă la Rapid şi la vârsta de 40 de ani. Căpitanul Rapidului se află în planurile noului antrenor al giuleştenilor, Neil Lennon, şi va avea şansa să-şi ajute echipa şi în noul sezon.

La FCSB, Vlad Chiricheş a revenit spre finalul sezonului după o accidentare suferită în prima parte a stagiunii trecute. Fostul fundaş de la Tottenham a impresionat prin prestaţiile sale şi a reuşit să pătrundă între cuplul sudat din centrul apărării "roş-albastre", format din Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana.

Chiricheş şi-a făcut deja debutul în noul sezon. Căpitanul FCSB-ului a jucat timp de 74 de minute în partida disputată în Ghencea, împotriva Corvinului Hunedoara. Marian Iancu îl preferă, însă, pe Cristi Săpunaru, pe care îl vede drept o variantă de luat în calcul pentru Neil Lennon, în noul sezon. 

Marian Iancu: "Săpunaru rămâne o soluţie pentru Neil Lennon"

"Eu am o părere formată vizavi de Săpunaru. Dacă Chiricheş încă poate, Săpunaru e mai bun din punctul meu de vedere. Eu vorbesc de calitate. Din ceea ce se vede în ultimul timp. Atâta timp cât merge Chiricheş, merge şi Săpunaru. Mie îmi place mai mult Săpunaru.

Ambii greşesc şi asta e din cauza vârstei. Ţinând cont că totuşi între cei doi sunt câţiva ani diferenţă, eu aş merge pe mâna lui Săpunaru şi cred că rămâne o soluţie la care va apela Neil Lennon.

Săpunaru va accepta. E un tip de onoare. El va înţelege situaţia. Fizic nu poate face compromis. El e omul care simte. Eu zic că vor cădea la o înţelegere. El nu are nimic cu Săpunaru. Eu zic că Săpunaru va înţelege", a declarat Marian Iancu, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligamarian iancuvlad chirichescristi sapunarufcsbrapid 

viewscnt
Articole similare