You are here:

Horaţiu Moldovan, dorit de o fostă campioană a Europei. Românul l-a enervat pe Diego Simeone: "Cale de scăpare de la Atletico"

Horaţiu Moldovan, dorit de o fostă campioană a Europei. Românul l-a enervat pe Diego Simeone: "Cale de scăpare de la Atletico"

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan, portarul de rezervă al celor de la Atletico Madrid, ar putea părăsi gruparea din capitala Spaniei în această vară.

Fostul portar al celor de la Rapid, Moldovan nu a reuşit să debuteze pentru echipa antrenată de Diego Simeone, Jan Oblak a bifat toate minutele în poartă, de la transferul internaţionalului român.

În luna ianuarie a acestui an, madrilenii achitau o clauză în valoare de 800.000 de euro celor de la Rapid pentru serviciile goalkeeper-ului în vârstă de 26 de ani. Lipsa de meciuri în La Liga l-a costat pe Moldovan şi la echipa naţională. Florin Niţă a fost preferat în locul său, pentru partidele disputate la EURO 2024.

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au dezvăluit o posibilă destinaţie pentru fostul portar al Rapidului, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1966/1967, Celtic.

O nouă echipă pentru Horaţiu Moldovan?

"Celtic, care caută urgent un înlocuitor pentru Joe Hart, i-ar putea oferi lui Horaţiu Moldovan o cale de scăpare de la Atletico Madrid. Sunt informaţii neconfirmate în Spania potrivit cărora ar fi fost trimisă deja o ofertă", scriu cei de la Daily Mail.

Un motiv pentru această plecare, pe lângă lipsa de minute bifate în tricoul formaţiei din La Liga, ar fi un posibil conflict între Simeone şi Moldovan. Managerul celor de la Atletico a auzit comentariile făcute de Moldovan legate de timpul său de joc şi despre situaţia sa şi nu a apreciat vorbele goalkeeper-ului român.

"Se pare că Horaţiu Moldovan şi-a dat foc la valiză în relaţia cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul şi-a exprimat poziţia clară", au mai scris jurnaliştii britanici.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatletico madriddiego simeoneceltic 

viewscnt
Articole similare