You are here:

Jurnaliştii spanioli au făcut anunţul! Ce se poate întâmpla cu Horaţiu Moldovan, în această vară

Jurnaliştii spanioli au făcut anunţul! Ce se poate întâmpla cu Horaţiu Moldovan, în această vară

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan, portarul de rezervă al celor de la Atletico Madrid, care şi-a pierdut recent şi locul de portar titular al echipei naţionale a României.

Fostul portar titular al celor de la Rapid, vândut de giuleşteni în Spania, la una dintre cele mai mari echipe din La Liga, Atletico Madrid, în schimbul sumei de 800.000 de euro, nu a reuşit să bifeze vreun minut pentru madrileni de la semnarea contractului.

Ivo Grbic, portarul croat cedat de Atletico la Sheffield United, în iarna acestui an, a fost înlocuit de portarul care a asigurat poarta României în preliminariile pentru EURO 2024, Horaţiu Moldovan, care încă nu a reuşit să debuteze la Atletico, în faţa lui Jan Oblak.

Jurnaliştii de la Mundo Deportivo, una dintre cele mai mari publicaţii de sport din Peninsula Iberică, relatează faptul că internaţionalul român ar putea să plece de la Atletico, în viitorul apropiat, fie că o va face în această vară sau în perioada de transferuri din iarnă.

Plecarea de la Atletico, o posibilitate pentru Horaţiu Moldovan

"Horaţiu Moldovan are cele mai mari şanse să plece de la Atletico Madrid", au scris cei de la Mundo Deportivo.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a portarului în vârstă de 26 de ani, conform transfermarkt.com

Horaţiu Moldovan a avut şi varianta unui transfer la o altă formaţie din La Liga, Real Betis, care s-a interesat de serviciile portarului român, în perioada de transferuri din iarna trecută. Andaluzii s-au despărţit recent de veteranul Claudio Bravo, ajuns la vârsta de 41 de ani.

Afla mai multe despre: la ligaatletico madridechipa nationalahoratiu moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare