You are here:

Farul Constanţa, victorie la scor într-un amical cu CSA Steaua. Tinerii lui Hagi nu au avut probleme împotriva divizionarei secunde

Farul Constanţa, victorie la scor într-un amical cu CSA Steaua. Tinerii lui Hagi nu au avut probleme împotriva divizionarei secunde

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa, formaţia care a încheiat pe locul patru în ultimul sezon din Superliga, a învins formaţia din Liga 2, CSA Steaua, într-un meci disputat la Ovidiu, pe Stadionul Central al Academiei Hagi.

Constănţenii au deschis scorul în minutul 38, prin Narek Grigoryan. În repriza secundă, tinerii proveniţi din academie au făcut legea. Alin Cocoş şi Iustin Doicaru au fost marcatorii "marinarilor" în actul secund. Formaţia din diviza secundă nu a avut replică pentru adversara sa, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-0.

Farul Constanţa debutează vineri, 12 iulie, în noul sezon din Superliga. Primul adversar al constănţenilor în noul sezon este nou-promovata Unirea Slobozia. Partida se va disputa la Ovidiu, pe terenul echipei lui Gheorghe Hagi.

"Marinarii" au disputat partide amicale împotriva unor formaţii din campionatul Republicii Moldova, pe parcursul lunii trecute. Campioana Moldovei, Petrocub Hînceşti, a disputat trei partide de pregătire împotriva formaţiei de la malul mării. Zimbru Chişinău şi Cherno More au fost, de asemenea, adversare ale Farului Constanţa în partidele amicale care au avut loc în luna iunie.

Echipele de start:

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Gustavo, Popescu, Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - Grigoryan, Rivaldinho, Cojocaru

CSA Steaua: Iancu - Răsdan, Beţa, Sierra, Ilie - Maeschi, Matei, Pop, Enceanu - Popa, Dane

Afla mai multe despre: farul constantacsa steauaamicale 

viewscnt
Articole similare