You are here:

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica într-o singură repriză: "A luminat jocul. Îmi pun mari speranţe în el"

Fotbalistul de la FCSB care l-a impresionat pe MM Stoica într-o singură repriză: "A luminat jocul. Îmi pun mari speranţe în el"

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma, fotbalistul celor de la FCSB care a revenit la formaţia "roş-albastră" după un sezon petrecut sub formă de împrumut în Serie B, la Bari, a debutat în noul sezon împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României.

Mijlocaşul cu dublă cetăţenie, francezo-marocană, născut la Toulouse, şi-a încheiat perioada de împrumut de la Bari, în Serie B. Remarcat pentru versatilitatea din punct de vedere al poziţiilor pe care poate evolua, Edjouma a intrat în a doua repriză a partidei împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

MM Stoica, preşedintele Consilului de Administraţie al FCSB-ului, a vorbit despre importanţa introducerii în teren a fotbalistului în vârstă de 27 de ani şi a oferit detalii despre experienţa sa din sezonul trecut, la Bari, şi cât poate conta revenirea sa la FCSB în noul sezon.

Mihai Stoica: "Edjouma e un jucător cu calităţi extraordinare şi probate în Europa"

"Pentru mine Edjouma a fost jucător care a schimbat tot, a luminat jocul, dar nu doar el, normal. Sunt multe de spus, cred că nu s-a aşteptat să aibă experienţa asta în Italia, se aştepta să joace meci de meci şi să fie cumpărat probabil, dar pentru noi a venit foarte bine. Mai are de recuperat din punct de vedere fizic, el, Daniel Popa, Kiki, faţă de cei care se antrenează cu noi. 

Este un jucători pe care-l incadrezi greu într-un modul, e un jucător indisciplinat tactic. În Serie B nu poţi juca dacă nu te încadrezi clar într-o idee de joc, că ei lucrează tactic, iar când ai ieşit din ea, te-ai pierdut. Edjouma e 6, 8 sau 10, e un jucător cu calităţi extraordinare şi probate în Europa. Îmi pun mari speranţe în el. (n.r. - dacă se poate să devină titular) Da.", a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

În sezonul trecut, Edjouma a bifat şapte prezenţe în tricoul celor de la FCSB înainte de a ajunge la Bari, acolo unde a reuşit să adune 22 de prezenţe în toate competiţiile pentru gruparea care a evitat retrogradarea în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicamalcom edjoumasupercupa romanieicorvinul hunedoara 

viewscnt
Articole similare