You are here:

"Cine apără în meciul următor?". Ştefan Târnovanu a intervenit imediat după Supercupă: "Vlad s-a descurcat absolut fabulos, este zero pe tabelă"

"Cine apără în meciul următor?". Ştefan Târnovanu a intervenit imediat după Supercupă: "Vlad s-a descurcat absolut fabulos, este zero pe tabelă"

FCSB

Comentarii

Primii doi portari de la FCSB, Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu, au vorbit despre amândoi după ce echipa a câştigat Supercupa României.

Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu, după ce FCSB a cucerit Supercupa

FCSB a câştigat, joi seară, Supercupa României, învingând în meciul pentru trofeu, pe stadionul Steaua, echipa Corvinul Hunedoara, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Miculescu ’21, Ştefănescu ’52 şi Luis Phelipe ’80.

În meciul care a deschis sezonul a apărat Andrei Vlad, portarul de 25 de ani care a avut oportunitatea de a pleca în această vară. Gigi Becali i-a transmis că se poate transfera, însă rezerva lui Ştefan Târnovanu continuă cel puţin până în iarnă. 

"Da, am reuşit să aducem trofeul la Berceni, ca să spun aşa. Suntem fericiţi că am jucat pe acest stadion foarte frumos şi acum e timpul să avem o mică sărbătoare, apoi să trecem la muncă, pentru că începe primul tur Champions League, apoi campionatul. Cred că avem un moral foarte bun cu acest trofeul, nu a fost uşor, deşi Corvinul este în liga secundă", a spus Andrei Vlad. 

Portarul l-a invitat la microfon şi pe colegul său, Ştefan Târnovanu, titularul postului la FCSB: "Vino, Fane, aici!", a spus Vlad spre portarul care a revenit din lotul naţionalei României, de la EURO 2024. 

"Vlad s-a descurcat absolut fabulos, este zero sus (n.r. - pe tabelă), ce să mai... E o mândrie să-i văd pe băieţi. La EURO a fost frumos şi lung. Ne-am încărcat. Şi dacă nu dormeam, tot veneam să-i vedem pe băieţi la Supercupa. Să mă duc în vacanţă când băieţii au meci? O să am eu în iarnă, e bine.

(n.r. - Cine apără în meciul următor?) Păi, ce facem? Vă spun echipa? Nu merge", a spus portarul titular de la FCSB, Ştefan Târnovanu. 

Afla mai multe despre: andrei vladstefan tarnovanufcsb supercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare