You are here:

BREAKING | OUT de la FCSB: "Nu va mai juca niciodată în viaţa lui!". Prima "victimă" a meciului cu Corvinul

BREAKING | OUT de la FCSB: "Nu va mai juca niciodată în viaţa lui!". Prima "victimă" a meciului cu Corvinul

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - Corvinul 3-0, din Supercupa României, a făcut deja prima "victimă" la campioana României, deşi a fost partida de deschidere a sezonului 2024/2025. Gigi Becali, patronul FCSB, a numit jucătorul care "nu va mai juca".

Prima repriză a meciului FCSB - Corvinul 3-0, din Supercupa României, nu a fost una convingătoare, deşi succesul "roş-albaştrilor" a fost obţinut fără dubii. Prestaţia unui fotbalist l-a nemulţumit pe Gigi Becali, care i-a decis soarta.

Eduard Radaslavescu, pe făraş la FCSB. Becali: "Trebuie să caut să-l împrumut pe undeva"

Este vorba despre Eduard Radaslavescu (19 ani), mijlocaşul central care a fost folosit pe mai multe poziţii de când fost a transferat, în vara lui 2022. Gigi Becali a anunţat, vineri, că îi va căuta o echipă unde să-l împrumute.

Alexandru Musi l-a impresionat pe Becali în repriz a doua a meciului cu Corvinul, iar omul de afaceri a declarat că Musi şi Octavian Popescu vor fi în faţa lui Radaslavescu în ceea ce priveşte jucătorul pentru regula U21. În plus, în curând va reveni în teren şi Alexandru Pantea.

”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21.”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Basarab Panduru a avertizat în privinţa lui Radaslavescu

Eduard Radaslavescu a fost schimbat după prima repriză în Supercupa României, câştigată de FCSB cu 3-0 în faţa Corvinului. Basarab Panduru a vorbit despre prestaţia acestuia şi a recunoscut că nu înţelege de ce se mai află la FCSB în acest sezon.

„Radaslavescu atât poate! Eu nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon la FCSB, mă gândeam că se duce la o echipă şi începe să joace. Îi ai pe Tavi, pe Musi, care o să îi pună probleme şi lui Tavi la cum a jucat, pe Pantea, care revine din accidentare.

La cum a jucat cred că e al patrulea în acest moment, de ce să mai rămâi în continuare?! Ne e mai bine să te duci în altă parte, că deja vii după un an pierdut şi mai mult poate”, a declarat Panduru la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalieduard radaslavescutransferplecaresuperliga 

viewscnt
Articole similare