You are here:

"Recordurile nu mă impresionează". MM Stoica a spus miza adevărată, deşi FCSB a învins cu 7-1: "Trebuie gândit pachetul de meciuri"

"Recordurile nu mă impresionează". MM Stoica a spus miza adevărată, deşi FCSB a învins cu 7-1: "Trebuie gândit pachetul de meciuri"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat rezultatul bun din debutul preliminariilor Champions League. El a recunoscut că există o concurenţă acerbă pe posturi şi că strategia va fi făcută în jurul meciurilor din turul secund al Ligii Campionilor.

MM Stoica, după Virtus - FCSB 1-7, în primul tur preliminar Champions League

FCSB a învins formaţia Virtus AC, campioana din San Marino, scor 7-1, marţi, în deplasare, în manşa întâi a primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Superligii, un eveniment susţinut de Superbet, mai avea nevoie de goluri pentru a se apropia de cea mai mare victorie înregistrată de echipele româneşti, în cupele europene. 

Golurile pentru FCSB au fost marcate de: Darius Olaru (6 - penalty, 11, 37), Daniel Popa (22, 27) şi David Miculescu (70, 73).

MM Stoica nu s-a entuziasmat pentru scorul mare în faţa semi-amatorilor din San Marino şi a tras câteva concluzii, cu gândul la săptămânile următoare în care FCSB joacă în Superliga şi în preliminariile Champions League. 

"(n.r. - posibilele accidentări, un stres?) Asta şi cartonaşele, că le-am spus înainte de meci că sunt şapte meciuri în care n-au voie să ia trei cartonaşe, iar orice cartonaş la meciurile astea două cu Virtus... Cu tot respectul, ştiam că nu vom avea probleme, sunt jucători amatori, dar ce e important e că s-a jucat serios. Se poate întâmpla să vezi că adversarul să fie modest şi să te faci de râs, dar ai noştri au fost bine. 

E şi altceva la noi, e o mare concurenţă pe posturi acum, toţi vor să joace şi trebuie să facem loc în echipa jucând bine şi jucând serios", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport. 

MM Stoica, înainte de dubla cu Maccabi Tel Aviv: "Să facem alegeri inspirate"

Returul cu Virtus se dispută pe 16 iulie, la Bucureşti, iar la FCSB vor apărea tineri în echipă. MM Stoica a recunoscut că la echipă se gândesc formulele de joc, pentru ca cea mai bună formă să fie atinsă la dubla cu Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar al Ligii Campionilor. 

"Primul examen este sâmbătă cu Universitatea Cluj. Până acum am fost nemulţumit cum ne-am prezentat în prima jumătate a meciului cu Corvinul. În a doua parte, da, am fost net superiori. Meciul de azi nu are relevanţă, a fost reuşit. U Cluj e primul adversar serios, după aia toate gândurile noastre merg spre Maccabi Tel Aviv, care azi a câştigat 2-0. Ştim că vom întâlni un adversar foarte puternic şi noi la momentul ăla trebuie să fim foarte bine. 

Recordurile de azi nu mă impresionează, chiar deloc, nu. Cu Aalborg s-a câştigat cu 6-0, dar era Aalborg. Azi nu are relevanţă scorul. Mai bine de jumătate dintre cei prezenţi pe stadion au fost români, am jucat ca acasă. 

(n.r. - la meciul retur intră tinerii din lot?) Clar, clar. Oricum trebuie să joace, e o posibilitate să joace şi Toma, Popa, normal. Acum să vedem că trebuie gândit pachetul de meciuri. Jucăm trei meciuri importante, U Cluj, Slobozia şi Maccabi, meciul tur, după care Galaţi şi returul la Budapesta cu Maccabi. Să fim inspiraţi cu alegerile pe care le facem, că trebuie gândită o echipă... Importantă e dubla cu Maccabi", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, după primul pas corect în preliminariile Champions League. 

 

Afla mai multe despre: virtus fcsbmm stoicamm stoica fcsbfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare