You are here:

Ianis Hagi este pregătit! Săptămâna aceasta va fi în centrul atenţiei, într-un cadru special: "Ştie ce vrea. Este un exemplu"

Ianis Hagi este pregătit! Săptămâna aceasta va fi în centrul atenţiei, într-un cadru special: "Ştie ce vrea. Este un exemplu"

Diverse

Comentarii

Ianis Hagi trece printr-o perioadă frumoasă. A jucat la EURO 2024 cu naţionala României, iar în câteva zile va fi din nou în centrul atenţiei. Consilierul vestimentar Claudiu Mănescu a dezvăluit cum s-a pregătit fiul "Regelui" pentru nunta cu Elena Tănase.

Cum s-a pregătit Ianis Hagi pentru nunta cu Elena Tănase: "Va avea două ţinute elegante"

Ianis Hagi a jucat în toate meciurile de la EURO 2024, unde naţionala României a fost surpriza grupei din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina. Mijlocaşul care a revenit la Rangers profită din plin după parcursul până în optimile Campionatului European, iar în zilele următoare va avea parte de un nou moment special. 

Ianis Hagi şi-a programat nunta cu Elena Tănase chiar în ziua finalei de la EURO 2024. Duminică, pe 14 iunie, sute de invitaţi sunt aşteptaţi la evenimentul special al cuplului Elena Tănase - Ianis Hagi, unde atmosfera va fi întreţinută, printre alţi artişti, de Gigi Sima, cântareţul preferat al familiei Hagi.  

Consilierul vestimentar Claudiu Mănescu a dezvăluit cum va arăta vestimentaţia lui Ianis Hagi

"Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră. 

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. 

Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. - de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu",  a spus Claudiu Mănescu. 

Fiul lui Gică Hagi a impresionat şi prin personalitatea sa: "Ianis este un exemplu din punctul meu de vedere, de educaţie, de bun simţ. Au fost ţesături premium de înaltă calitate. Mare atenţii la detalii. Vor fi două ţinute impecabile.

Sunt stofe premium. Ţesătură din lână fină, o ţesătură perfectă care lasă corpul să respire. Este excelentă pentru un eveniment black tie. Pentru orice persoană care ne calcă pragul fiecare costum este personalizat până la cel mai mic detaliu", a mai spus consilierul vestimentar. 

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi nuntaclaudiu manescu 

viewscnt
Articole similare