You are here:

Ce şi-au spus fotbaliştii naţionalei, imediat după eliminarea de la EURO 2024. Denis Drăguş a făcut un anunţ uriaş: "Ne-am obişnuit"

Ce şi-au spus fotbaliştii naţionalei, imediat după eliminarea de la EURO 2024. Denis Drăguş a făcut un anunţ uriaş: "Ne-am obişnuit"
Comentarii

Denis Drăguş (25 de ani) este în cel mai bun moment al carierei. S-a transferat la Trabzonspor, a marcat la EURO 2024 şi crede că naţionala abia şi-a început ascensiunea.

Denis Drăguş, la final de EURO 2024

Naţionala României a câştigat grupa cu Belgia, Slovacia şi Ucraina, de la EURO 2024, o premieră pentru reprezentativa tricoloră de-a lungul istoriei. Deşi Olanda a eliminat România, scor 3-0, tricolorii au simţit bucurie atunci când au văzut că perioada lor de şedere în Germania s-a prelungit. 

Tricolorii chiar au discutat despre prestaţia lor, la finalul aventurii de la Campionatul European. 

"De când am plecat vorbeam şi cu băieţii. Simţeam aşa parcă ne părea rău că am fost eliminaţi, dar şi stând atât de mult acolo nu ne venea să credem că de la o zi la alta aflăm dacă mai stămoatru, cinci zile şi nu erea pregătiţi pentru plecare. Clar, de fiecare dată când ne revedem, pentru noi este e o bucurie, ne revedem cu drag şi abia aşteptăm următoarele convocări", a declarat Denis Drăguş. 

Denis Drăguş vrea primul loc şi în Liga Naţiunilor

România va evolua în Liga C în UEFA Nations League, din această toamnă, într-o grupă din care mai fac parte Kosovo, Cipru şi Lituania.

"Ne-am obişnuit să fim pe locul 1 şi cred că am început să ne setăm obiectivele astea, să terminăm primii. Dacă am terminat primii grupa la EURO, clar că ne dorim să fim din nou primii.

Cred că e starterul (n.r. - ce s-a întâmplat la EURO 2024), de abia am început să gustăm din ce înseamnă verile de genul ăsta, să joci prin iulie, să joci în fazele eliminatorii şi nu cred că vorbim despre un apogeu, dar cel mai important moment al generaţiei ăsteia cred că urmează. E doar începutul, iar noi trăind astea vrem să mai trăim în continuare", a mai spus Denis Drăguş. 

Afla mai multe despre: denis dragusdenis dragus romania 

viewscnt
Articole similare