You are here:

"Când bărbatul tău câştigă pentru femei". Partenera lui Taylor Fritz a şters ce a publicat, imediat după meciul de la Wimbledon

"Când bărbatul tău câştigă pentru femei". Partenera lui Taylor Fritz a şters ce a publicat, imediat după meciul de la Wimbledon

Tenis

Comentarii

Americanul Taylor Fritz l-a învins, luni, pe Alexander Zverev, în optimi la Wimbledon, iar, după victorie, partenera sa Morgan Riddle a scris pe Instagram: "Când bărbatul tău câştigă pentru femei". Între timp, postarea a fost ştearsă, deoarece făcea referire la acuzaţiile de violenţă domestică împotriva lui Zverev.

Partenera lui Taylor Fritz, după victoria acestuia în faţa lui Alexander Zverev

Morgan Riddle este influencer şi are 300.000 de urmăritori.

Înainte de Roland Garros, germanul a fost judecat în apel pentru aceste fapte care datează din 2020.

Acuzat de fosta sa iubită Brenda Patea că a strâns-o de gât în noaptea de 20 spre 21 mai 2020, germanul a ajuns în cele din urmă la o înţelegere amiabilă cu fosta sa iubită.

Alexander Zverev şi Brenda Patea "au ajuns la concluzia că doresc să rezolve acest conflict în mod paşnic, inclusiv în interesul copilului lor", a explicat o reprezentantă a tribunalului, Inga Wahlen.

Zverev va trebui, de asemenea, să plătească 200.000 de euro (150.000 de euro către trezoreria germană, 50.000 de euro către un fond colectiv pentru instituţii caritabile).

Zverev a acceptat această situaţie pentru a scurta procedura, în special în interesul copilului lor (cu Patea), potrivit avocaţilor tenismenului, Anna Sophie Heuchemer şi Katharina Dierlamm. Înţelegerea financiară nu implică o constatare a vinovăţiei sau o recunoaştere a vinovăţiei. Prezumţia legală de nevinovăţie rămâne neafectată.

Afla mai multe despre: taylor fritzalexander zverevmorgan riddle 

viewscnt
Articole similare