You are here:

Detalii înfiorătoare despre jucătorii acuzaţi de viol! Victima ar fi fost "strangulată şi bătută"

Detalii înfiorătoare despre jucătorii acuzaţi de viol! Victima ar fi fost "strangulată şi bătută"

Sporturi

Comentarii

Femeia care îi acuză pe rugbiştii francezi Oscar Jegou şi Hugo Auradou de viol ar fi fost şi "strangulată şi bătută", anunţă presa argentiniană. Cei doi jucători au fost reţinuţi.

Presupusul atac a avut loc sâmbătă seara, după meciul Argentina-Franţa, la Hotelul Diplomatic din Mendoza, unde jucătorii şi personalul erau cazaţi în timpul testului cu argentinienii.

Presa argentiniană relatează că victima şi cei doi rugbişti s-au întâlnit într-un club de noapte sâmbătă seara, la câteva ore după meciul Argentina-Franţa câştigat de Les Bleus (28-13). La hotel, la primele ore ale dimineţii de duminică, au avut loc evenimentele relatate.

MDZ relatează că examinările medicale efectuate au furnizat "dovezi concludente". În plus faţă de acuzaţiile de agresiune sexuală, femeia ar fi fost "strangulată şi bătută".

O sursă a declarat presei argentiniene că a fost o "scenă sălbatică demnă de animale, cu multă violenţă".

Mărturia victimei şi riscul ca jucătorii să fugă, din cauza călătoriei planificate în Uruguay, au determinat poliţia şi autorităţile judiciare să ia măsuri urgente.

Martin Ahumada, purtătorul de cuvânt al biroului procurorului din Mendoza, a declarat că "dacă rezultatele sunt în concordanţă cu mărturia victimei, va fi emis rechizitoriul".

Jégou, în vârstă de 21 de ani, şi-a petrecut întreaga carieră la La Rochelle, oraşul în care s-a născut, şi joacă pe linia a treia. El a fost suspendat pentru o lună pe 21 noiembrie de către Agenţia Franceză Anti-Doping după ce a fost depistat pozitiv la cocaină.

Auradou, în vârstă de 20 de ani, evoluează la Pau din 2020. El este fiul internaţionalului francez David Auradou (41 de selecţii), care a câştigat campionatul Franţei în 2003 cu Stade Français alături de selecţionerul Franţei, Fabien Galthié.

Afla mai multe despre: oscar jegouhugo auradou 

viewscnt
Articole similare