You are here:

Istorie! Lamine Yamal a stabilit două recorduri în semifinala Spania - Franţa. A depăşit recordul lui Pele, apoi a lovit decisiv

Istorie! Lamine Yamal a stabilit două recorduri în semifinala Spania - Franţa. A depăşit recordul lui Pele, apoi a lovit decisiv
Comentarii

Atacantul Spaniei, Lamine Yamal, a intrat în istorie. La 16 ani şi 362 de zile, el a devenit cel mai tânăr jucător care marchează la un turneu final de Campionat European.

Record după record pentru Lamine Yamal, în Spania - Franţa, semifinala EURO 2024

Yamal, care va împlini 17 ani la 13 iulie, a înscris în minutul 21 al semifinalei cu Franţa, cu un şut spectaculos din afara careului, egalând scorul, după ce francezii au punctat prin Kolo Muani (8).

Lamine Yamal îl depăşeşte pe elveiţanul Johan Vonlanthen, care a marcat tot într-un meci contra Franţei, dar în 2004, la 18 ani şi 141 de zile.

Lamine Yamal a depăşit recordul lui Pele

Spaniolul Lamine Yamal a depăşit recordul lui Pele şi a devenit cel mai tânăr jucător care evoluează într-o semifinală de turneu major, fie că este vorba Campionat European sau Cupa Mondială.

Yamal, care va împlini 17 ani la 13 iulie, este titular la semifinale cu Franţa, de la Munchen.

Tânărul jucător a depăşit recordul lui Pele, care la 17 ani şi 244 de zile, a jucat la Cupa Mondială din 1958.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 
 

Afla mai multe despre: lamine yamallamine yamal spaniaspania franta 

viewscnt
Articole similare