You are here:

Acum se negociază plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Atletico! O echipă din LaLiga îl vrea sub formă de împrumut. Portarul poate fi coleg cu alt român | EXCLUSIV

Acum se negociază plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Atletico! O echipă din LaLiga îl vrea sub formă de împrumut. Portarul poate fi coleg cu alt român | EXCLUSIV
Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) este pregătit să schimbe echipa în această vară, pentru a apăra, după ce Jan Oblak n-a putut fi scos din poarta lui Atletico Madrid. Ultimele informaţii indică un posibil împrumut al tricolorului tot în LaLiga, la echipa pentru care joacă un alt fotbalist român.

Horaţiu Moldovan poate ajunge tot în prima ligă din Spania! Negocieri de ultimă oră: poate fi coleg cu un român

Titular în preliminariile EURO 2024, când România s-a calificat de pe primul loc la turneul final, fără înfrângere, Horaţiu Moldovan a fost nevoit să accepte un statut diferit în ultimele săptămâni. 

Fostul portar de la Rapid a fost pe bancă la toate meciurile de la EURO 2024, întrucât Florin Niţă, cu meciuri în picioare, a preluat locul de titular. De altfel, Horaţiu Moldovan a anunţat încă dinainte de Campionatul European că vrea să schimbe echipa, pentru a reveni în poartă. 

Horaţiu Moldovan este în vacanţă în această perioadă, după un sezon cu momente importante, de la Rapid, până la transferul carierei la Atletico Madrid şi serile superbe de la EURO 2024 cu naţionala României. 

Însă, din stagiunea următoare, portarul ar urma să schimbe echipa. 

Din informaţiile obţinute de Orange Sport, Rayo Vallecano şi-a manifestat intenţia de a-l lua sub formă de împrumut pe Horaţiu Moldovan. Negocieri există în această perioadă, iar reprezentanţii săi lucrează cât timp fotbalistul se relaxează în vacanţă. 

Astfel, Rayo Vallecano ar putea fi o variantă pe placul tricolorului, care în acest fel ar rămâne în LaLiga şi ar fi coleg cu un alt internaţional român. Andrei Raţiu încă nu şi-a câştigat statutul de titular la Rayo, însă la EURO 2024 a lăsat o impresie bună şi ar putea fi prima variantă a postului de fundaş dreapta din sezonul următor. 

Despre intenţia lui Rayo Vallecano de a-l aduce pe Horaţiu Moldovan a scris şi Fanatik

Horaţiu Moldovan: "Vreau să plec de la Atletico Madrid"

În acest moment, Rayo Vallecano are doi portari spanioli în lot, pe: Dani Cardenas (27 de ani) şi Miguel Morro (23 de ani). 

"Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec",  spunea Horaţiu Moldovan, în iunie. 

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

 

Afla mai multe despre: horatiu moldovanhoratiu moldovan atletico madridhoratiu moldovan rayo vallecano 

viewscnt
Articole similare