You are here:

Ghinion pentru naţionala care a eliminat România! Trenul care trebuia să ducă naţionala Ţărilor de Jos la Dortmund a fost anulat

Ghinion pentru naţionala care a eliminat România! Trenul care trebuia să ducă naţionala Ţărilor de Jos la Dortmund a fost anulat

EURO

Comentarii

Plecată de la hotelul Ritz Carlton din Wolfsburg, unde este cazată de la începutul Euro-2024, delegaţia naţionalei Ţărilor de Jos a avut surpriza neplăcută să afle că trenul care trebuia să o ducă la Dortmund, unde va înfrunta Anglia în semifinale, a fost anulat.

"Acest serviciu feroviar a fost anulat din cauza unui blocaj rutier", a explicat KNVB, federaţia olandeză de fotbal, într-un comunicat de presă. Un animal a fost lovit de un tren anterior pe linia dintre Wolfsburg şi Dortmund. Acest lucru a blocat traficul pe întreaga linie timp de câteva ore.

Autocarul care transporta Olanda a făcut apoi cale întoarsă şi s-a întors la hotel în căutarea unei soluţii. Acceptând o abatere de la acest turneu, care se doreşte a fi ecologic, organizatorii le-au propus olandezilor ca, în loc să facă o călătorie de trei ore cu trenul, să ia avionul spre Dortmund. Prin urmare, ei ar trebui să decoleze marţi seara, de pe aeroportul Brunswick, situat la 37 de kilometri de Wolfsburg şi la mai puţin de 280 km de Dortmund.

Nu este prima dată când olandezii întâmpină probleme cu trenul în Germania. Ei l-au folosit deja de două ori pentru a ajunge la Berlin, atunci când au jucat la Olympiastadion împotriva Austriei în al treilea şi ultimul meci din grupă (1-2, 25 iunie) şi împotriva Turciei în sferturile de finală (2-1, 6 iulie). Una dintre cele două călătorii dus-întors spre Wolfsburg a trebuit să fie făcută cu autobuzul, deoarece trenurile nu au mai circulat după meci.

"Este minunat să călătoreşti cu trenul. UEFA vrea un Euro verde. Dar trebuie să ne asigurăm că trenurile circulă", a glumit selecţionerul Ronald Koeman la acea vreme.

Afla mai multe despre: tarile de josolanda euro 2024 

viewscnt
Articole similare