You are here:

Dinamo mai face cinci transferuri! Andrei Nicolescu a anunţat obiectivul cu mutările dorite: "Ne-am asumat să ne batem pentru play-off"

Dinamo mai face cinci transferuri! Andrei Nicolescu a anunţat obiectivul cu mutările dorite: "Ne-am asumat să ne batem pentru play-off"

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a comentat situaţia echipei, cu câteva zile înainte de debutul în noul sezon din Superliga. Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat mutările pe care le mai doresc "câinii".

Dinamo mai face transferuri şi a setat ca obiectiv calificarea în play-off

Pentru a evita situaţia din sezonul trecut, când s-a salvat la limită de la retrogradare, Dinamo i-a transferat pe: Raul Rotund (19 ani), Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani, Alexandru Roşca (20 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani) şi Răzvan Paşcalău (20 de ani). 

Andrei Nicolescu a confirmat că mai vin în jur de cinci fotbalişti, însă este nevoie de răbdare în privinţa mutărilor. 

"Suntem într-o perioadă în care încercăm să reconstruim Dinamo, aşa cum am declarat mereu. Recunoaştem că suntem puţin în urmă cu câteva transferuri, dar să ţinem cont că suntem prima dintre ţările care încep campionatul în această perioadă, începem foarte devreme, iar jucătorii de calitate pe care-i doreşte mister (n.r. - Zeljko Kopic) şi pe care-i doreşte Dinamo sunt destul de dificil de convins în acest moment. 

Ne dorim patru, cinci transferuri, avem lista de jucători străini deschisă, ştiţi că avem o limită. Ne-am făcut temele mai bine decât data trecută, încercăm să avem alegerile cele mai bune. Când a fost presiune am făcut alegeri care nu s-au dovedit extraoardinare şi am vrea să evităm această greşeală. 

Plecări nu cred că vor mai fi, sunt suficiente cele de până acum, copii care n-au putut face pasul spre prima echipă şi sperăm să vină pentru prima echipă. Plecări nu vor mai fi. 

Ne-am asumat să ne batem pentru play-off, dar nu ar fi o tragedie să fie pe şapte sau opt, dar nu mai jos de atât. Ar fi o surpriză să fim în play-off, e un adevăr. Vrem să contruim, nu mai vrem soluţii de moment, de jumătate de an", a declarat conducătorul de la Dinamo, Andrei Nicolescu, cu două zile înainte de CFR Cluj - Dinamo, meciul de debut al celor două echipe în noul sezon din Superliga, un eveniment susţinut e Superbet

Zeljko Kopic munceşte pentru transferurile dorite la Dinamo

"Vrem să mai facem transferuri. Dorim să mai aducem câte un jucător în fiecare compartiment, în total cam patru sau cinci jucători. Suntem în contact cu câţiva, iar piaţa transferurilor este deschisă. Jucătorii analizează diferite opţiuni.

Am vrut să aducem fotbalişti mai devreme, dar nu s-a putut, pentru că n-a depins numai de noi. Asta ţine de bucătăria internă şi de planurile de la echipei. Vrem să ne apropiem de primele 6 locuri, dar pentru club e important să jucăm un fotbal bun, să avem stabilitate şi să promovăm jucători tineri. 

Vrem să construim o bază pe care să ne bazăm în sezonul viitor, să nu schimbăm mereu lotul la fiecare 6 luni-1 an. Suntem aproape să aducem doi jucători, încercăm să rezolvăm zilele acestea. E important să construim un nucleu", a declarat antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: andrei nicolescutransferuri dinamoandrei nicolescu dinamozeljko kopic dinamo 

viewscnt
Articole similare