You are here:

Surpriza pe care Denis Drăguş i-a făcut-o soţiei chiar la nuntă: "Ea nu ştie / Mergem să ne distrăm"

Surpriza pe care Denis Drăguş i-a făcut-o soţiei chiar la nuntă: "Ea nu ştie / Mergem să ne distrăm"

Fotbal intern

Comentarii

Vanessa şi Denis Drăguş şi-au unit destinele, iar nunta a avut loc miercuri seara. Soţia atacantului român a vorbit despre momentul special al cuplului, iar atacantul a recunoscut că i-a pregătit o surpriză.

Denis Drăguş a făcut nunta, la o săptămână de la sosirea de la EURO 2024

La nunta lui Denis Drăguş şi-au făcut apariţia colegii din naţională, Denis Alibec, Florinel Coman, Nicolae Stanciu şi Radu Drăguşin, iar imaginile cu ei au devenit virale

De la nunta lui Drăguş, Marius Şumudică a făcut aluzie la Dan Şucu, iar antrenorul a vorbit la superlativ despre jucătorul pe care l-a avut la Gaziantep. 

Vanessa, soţia lui Drăguş, a vorbit despre trăirile din ziua nunţii. 

"Ziua a fost plină de emoţii, surprize, totul a fost plănuit bine, dar toate sunt de la Dumnezeu. Să ne relaxăm, să ne bucurăm. Cea mai emoţionantă a fost ceremonia, iar acum mergem să ne distrăm. Am plâns şi la ceremonia noastră, şi la ceremonia celei mici. Sunt recunoscătoare celor care au venit alături de noi. Ca de fiecare dată, Denis a fost liniştea. 

Ca în orice cuplu şi ca în orice pereche ne completăm, când avem nevoie de linişte celălalt oferă. Totul a fost superb, veţi vedea poze, video, totul a fost superb. Locaţia e de vis, e cea mai frumoasă şi am zis că e păcat să nu profităm ca să aplicăm toate visele aici. 

Rochia n-am ales-o greu, deşi e foarte grea, e prima probată, am simţit că e ce-mi doresc, am visat-o şi am găsit-o în Turcia. Probabil că toate lucrurile bune au fost acolo, în Turcia, anul ăsta", a spus soţia lui Denis Drăguş. 

Denis Drăguş a spus surpriza pentru soţie în faţa reporterilor: "Ea nu ştie"

În timp ce soţia se afla în local, Denis Drăguş le-a dezvăluit reporterilor că artista Feli va cânta la nuntă, o surpriză pentru Vanessa. 

"E cea mai frumoasă vară din viaţa mea. Cu Şumi deja avem o relaţie specială, m-a ajutat foarte mult şi îi mulţumesc. Speram să schimb data nunţii, de aceea nici nu am pregătit nimic, abia după meciul cu Olanda am făcut pregătiri de nuntă, m-am gândit să mergem mai departe la EURO. Îmi doresc şi un băiat, să fim sănătoşi, că e cel mai important. 

Theo Rose va cânta, Adi de la Vâlcea, care a fost alături de noi, mai e Feli, despre care nu ştie soţia mea (n.r. - râde)", a declarat atacantul României, Denis Drăguş

Afla mai multe despre: denis dragusvanessa dragusnunta denis dragus 

viewscnt
Articole similare