You are here:

OFICIAL | Andrei Burcă a semnat într-un nou campionat. Contractul prins de internaţionalul român după EURO 2024

OFICIAL | Andrei Burcă a semnat într-un nou campionat. Contractul prins de internaţionalul român după EURO 2024

Stranieri

Comentarii

Andrei Burcă a semnat cu FC Baniyas, o echipă din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Andrei Burcă a semnat cu FC Baniyas, din postura de jucător liber de contract după despărţirea de Al Okhdoud, grupare din campionatul Arabiei Saudite. Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj, integralist pentru naţionala României la EURO 2024, şi-a schimbat campionatul şi va evolua împotriva unor echipe precum Al Ain şi Al Wasl în întrecerea internă.

Andrei Burcă, noul jucător al celor de la Baniyas

"Baniyas a semnat cu fundaşul central al naţionalei României, Andrei Burca venit de la formaţia din Arabia Saudită, Al-Akhdoud Club şi se va alătura primei noastre echipe.

30 de meciuri internaţionale, a participat cu România la Euro 2024, câştigător al campionatului în România, a participat în Europa League şi Conference League", au scris cei de la Baniyas, pe X.

Andrei Burcă a avut parte de un sezon bun în campionatul Arabiei Saudite. A fost coechipier cu fostul său adversar din Superliga, Florin Tănase, care se află în prezent în căutarea unui nou club din străinătate. Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj a avut parte de un Campionat European excelent, alături de colegul său din centrul defensivei, Radu Drăguşin. România a încasat şase goluri în patru partide, două cu Belgia, un gol cu Slovacia şi trei goluri cu selecţionata Olandei.

Afla mai multe despre: andrei burcabaniyasal okhdoudcfr cluj 

viewscnt
Articole similare