You are here:

S-a supărat Şumudică! Aluzie la Dan Şucu, chiar de la nunta lui Drăguş? "Nu vreau să spun din cauza cui am pierdut, am crezut că ajung antrenor"

S-a supărat Şumudică! Aluzie la Dan Şucu, chiar de la nunta lui Drăguş? "Nu vreau să spun din cauza cui am pierdut, am crezut că ajung antrenor"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a anunţat că va reveni în curând pe banca tehnică, deşi a refuzat mai multe oferte în ultima perioadă. În discursul său, antrenorul pare să fi făcut o aluzie la acţionarul de la Rapid, Dan Şucu, din partea căruia aştepta oportunitatea de fi pe banca în Giuleşti.

Marius Şumudică, supărat: "Nu vreau să spun din cauza cui am pierdut oferta, aşteptând şi crezând că voi ajunge antrenor acolo"

Marius Şumudică susţine că a fost căutat în această vară pentru a-şi continua cariera de antrenor. El s-a despărţit de Gaziantep în martie 2024, iar antrenorul şi-a dorit o revenire pe banca echipei sale de suflet. 

Totuşi, Dan Şucu şi conducerea Rapidului l-au evitat atât la instalarea lui Cristiano Bergodi, cât şi la sosirea lui Neil Lennon, iar Marius Şumudică pare să fi făcut aluzie la patronul din Giuleşti. 

"Am avut oferte, am mai refuzat una din Arabia Saudită, nu mi-a plăcut ce a fost acolo. Am pierdut una din Qatar, nu vreau să spun din cauza cui am pierdut-o, aşteptând şi crezând că voi ajunge antrenor acolo, dar nu mai contează şi am pierdut oferta din Qatar. Acum am refuzat... Vedem ce se va întâmpla, sunt un antrenor profesionist, care vrea să lucreze. În scurt timp cred că voi fi pe bancă. 

M-aş întoarce în campionatul românesc, să pot să-mi desfăşor activitatea, să am condiţii şi tot. Da, de aici am plecat, iubesc România", a declarat Marius Şumudică, la nunta lui Denis Drăguş. 

Marius Şumudică, naşul lui Denis Drăguş

Antrenorul a acceptat să fie naşul atacantului României, iar evenimentul a avut loc miercuri seara, la câteva zile de la revenirea echipei naţionale de la EURO 2024. 

"Eu sunt părintele multor fotbalişti din fotbalul românesc, da. Am avut şansa să cunosc un băiat extraoardinar, mi-a fost aproape la Gaziantep şi a fost plăecerea lui, i-a fost şi ruşine să mă întrebe. Eu n-aş fi vrut să fac lucrul ăsta, că în fotbal se interpretează, dar ţin prea mult la el, face parte din familia mea, făcea parte dinainte, că toţi românii antrenaţi i-am ţinut aproape", a mai spus Marius Şumudică. 

De asemenea, Marius Şumudică a mai spus că n-a dat curs unei propuneri din Iran, în urmă cu doar câteva zile. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica dan sucumarius sumudica antrenor rapid 

viewscnt
Articole similare