You are here:

"Şucu nu va fi iubit". Intervenţie fulger după ce suporterii au sărbătorit separat 101 ani de existenţă: "A greşit mult în ultimii doi ani"

"Şucu nu va fi iubit". Intervenţie fulger după ce suporterii au sărbătorit separat 101 ani de existenţă: "A greşit mult în ultimii doi ani"

Rapid

Comentarii

Rapidistul Marian Iancu a comentat ultimele evenimente din jurul clubului său de suflet. După ce a văzut că cei din conducere şi suporterii au aniversat separat 101 ani de existenţă a clubului, fostul patron de la Poli Timişoara a transmis că Dan Şucu "nu va fi iubit" şi oricum "niciun patron nu poate fi iubit în Giuleşti".

Lui Dan Şucu i s-a transmis că "nu va fi iubit". Rapidistul care a dat verdictul, după ce a văzut aniversarea separată

Pe 25 iunie, rapidiştii au aniversat 101 ani de existenţă a clubului de suflet. Evenimentul oficial al clubului a fost organizat pe Stadionul Rapid, dar sărbătoarea de pe arenă a avut loc fără miezul dur al galeriei.  

Din sursele Orange Sport, se pare că ar fi vorbă despre o tensiune apărută între galeria Rapidului şi Dan Şucu, cel care nu ar mai dori să susţină financiar peluza. 

În schimb, Liviu Ungurean şi galeria s-au dus la Hanul Vlăsia deţinut de Nicolae Cristescu, fostul acţionar de la Rapid. Sute de rapidişti au cântat şi au celebrat istoria clubului, iar la acest eveniment a fost doar preşedintele Viorel Moldovan. 

Rapidist convins, Marian Iancu a apelat la experienţa sa din fotbal şi a transmis că Dan Şucu nu va intra în inima celor din peluza rapidistă. Acţionarului majoritar i s-a recomandat să-şi urmeze interesul şi planul de business pe care-l are la clubul din Suprliga, un eveniment susţinut de Superbet

"(n.r. Cum vedeţi aniversarea separată) Acum un an îi transmiteam prin discuţiile mele de la distanţă că nu va fi iubit în Giuleşti, niciun patron nu poate fi iubit în Giuleşti şi în general acolo unde sunt grupuri mari de suporteri în jurul echipei.

Nu cred că nici dânsul nu caută şi nici nu va căuta... Copos a adus campionate, cupe şi ştiţi care a fost răsplata primită din partea unor suporteri, nu a tuturor. Nu trebuie să caute, nu va fi iubit, trebuie să îşi facă treaba, trebuie să gândească pragmatic pentru echipă, pentru că asta este viaţa patronului unei echipe de fotbal.

Dan Şucu a greşit mult în ultimii doi ani. O să mai greşească şi o să mai înveţe. Nu trebuie să caute sprijin, nici emoţional şi nici sufletesc din partea suporterilor. Suporterii trebuie să suţină echipa necondiţionat. Domnul Şucu va convieţui, orice patron convieţuieşte, vedeţi Manchester United în ultimii ani ce scandal a fost", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport. 

Comunicatul celor de la Peluza Nord Rapid Bucureşti

Cu câteva zile înainte de evenimentul prregătit la Hanul Vlăsia, cei din galerie au oferit o poziţie clară. 

"25 iunie - Ziua Rapidului 

Revenim cu o nouă postare referitoare la ziua Rapidului. 

Aniversarea clubului de suflet poate fi celebrată de orice rapidist, unde şi cum poate, iar dincolo de conspiraţionismul din rândul sectanţilor moralişti, nu a interzis Peluza nimănui să meargă la evenimentul din Giuleşti. 

A fost strict o prezentare a evenimentului organizat de Peluza Nord, nu o obligaţie pentru nimeni. Acest eveniment vine şi-n contextul interdicţiilor şi controalelor juridiciare aplicate zecilor de brigadieri, care-n momentul actual nu au posibilitatea legală de a fi prezenţi în Giuleşti (inclusiv liderul de galerie, Liviu Ungurean). 

Astfel, vom petrece împreună cu legendele noastre şi suporterii doritori la Hanul Vlăsia. 

Bineînţeles, ca orice persoană care doreşte să organizeze un eveniment aniversar, era absolut normal să se apeleze la un om apropiat care deţine un local, tocmai pentru a facilita organizarea acestuia. Situaţia e firească, dar unii ţin să exagereze neapărat şi să genereze scenarii apocaliptice sau drame. 

Conspiraţionismul e de multe ori cel mai aprig rival al adevărului, iar persoanele cu intenţii rele sunt cele care denaturează adevărul în scopul de a atrage atenţia celorlalţi prin "descoperiri ascunse" închipuite. 

Fiţi realişti, nu vă lăsaţi dezbinaţi de conspiraţionişti populişti şi ne vedem în Giuleşti la startul sezonului să susţinem băieţii. 

Hai Rapid!", a transmis Peluza Nord Rapid Bucureşti

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapidaniversare 101 ani rapidsuporteri rapidmarian iancu 

viewscnt
Articole similare