You are here:

"Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid". Şucu a anunţat două ţinte din naţionala României, chiar la revenirea în ţară

"Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid". Şucu a anunţat două ţinte din naţionala României, chiar la revenirea în ţară

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, şi preşedintele Viorel Moldovan au oferit detalii despre ţintele pe care clubul le are în această perioadă. Doi fotbalişti români prezenţi la EURO 2024 sunt pe lista transferurilor.

Dan Şucu a anunţat de pe aeroport ce transferuri vrea la Rapid

Echipa naţională a României este în optimile de finală ale EURO 2024, unde va întâlni Ţările de Jos, marţi, de la 19:00. Un titular şi o rezervă sunt în vederile celor de la Rapid

Primele informaţii apărute despre transferul lui Florin Niţă la Rapid au fost confirmate de Dan Şucu. 

Afaceristul s-a întors din Germania şi a fost întrebat dacă Florin Niţă poate sosi în Giuleşti, pentru a se lupta la titlul Superligii, un eveniment susţinut de Superbet. 

Inclusiv fundaşul central Adrian Rus este ademenit la Rapid Bucureşti

"Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! Şi Niţă, şi Rus, oricare dintre dânşii. Mi-ar plăcea (n.r. - întrebat dacă îi aşteaptă la Rapid)", a declarat acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu. 

Viorel Moldovan dă şanse mici transferului lui Florin Niţă la Rapid

Preşedintele clubului giuleştean a dat de înţeles că şansele ca Florin Niţă să ajungă la Rapid sunt reduse. Liber de contract după despărţirea de Gaziantep, portarul care face 37 de ani pe 3 iulie are oferte mai bune din străinătate. 

Viorel Moldovan a confirmat şi interesul pentru Adrian Rus, care a evoluat în Cipru, la Pafos. 

"Şi eu mi l-aş dori. Florin ştie lucrul acesta, e complicat lucrul acesta. E normal că atunci când au atâtea oferte din străinătate, pentru că are, e complicat. Domnul Şucu nu a pus presiune pe mine, e normal că şi-l doreşte. E un băiat senzaţional pe care-l apreciz mult şi e o plăcere să discuţi cu el. Trebuie să aibă şi el grijă de familia şi de viitorul lui pe final de carieră, să-şi pună o siguranţă. Dacă ai oportunitate avantajoasă trebuie să-i dai curs, să nu pierzi timpul. 

(n.r. - întrebat despre Adrian Rus) Orice internaţional este o ţintă pentru Rapid", a declarat noul preşedinte "vişiniu", Viorel Moldovan. 

De asemenea, Rapid a renunţat şi la transferul lui Louis Munteanu

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: dan sucu rapiddan sucu transferuri rapidflorin nitaadrian rustransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare