You are here:

Gigi Becali a numit fotbalistul care nu poate fi scos din primul "11", la FCSB: "Nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe"

Gigi Becali a numit fotbalistul care nu poate fi scos din primul "11", la FCSB: "Nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este entuziasmat după primele minute jucate de noua sa achiziţie, Marius Ştefănescu, în tricoul campioanei României.

Marius Ştefănescu este cea mai importantă achiziţie făcută de FCSB în această vară. Jucătorul ofensiv transferat de la Sepsi Sf. Gheorghe, echipă la care a avut performanţe notabile, a debutat în tricoul noii sale echipe într-un meci amical, în cantonamentul din Olanda.

Patronul echipei, Gigi Becali, este impresionat de noul său transfer şi consideră că locul său din formula de start a FCSB-ului în noul sezon nu poate fi luat de niciun alt fotbalist.

În sezonul trecut, Alex Băluţă a ocupat poziţia de atacant lateral pe partea dreaptă, însă, acest lucru s-ar putea schimba odată cu transferul lui Marius Ştefănescu, fotbalist care poate evolua pe ambele părţi.

Gigi Becali: "Nu cred că mai facem transferuri"

"Nu cred că mai facem transferuri, trebuie să-i găsesc lui Băluţă loc undeva, pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. L-am luat pe Ştefănescu care e ceva ieşit din comun, fotbalistic. Fotbalul n-are secrete pentru el, e lejer, joacă fotbal, mănâncă!", a spus Gigi Becali, la palat.

Marius Ştefănescu a petrecut şase ani la Sepsi Sf. Gheorghe, acolo unde a ajuns în anul 2018. 1.300.000 au plătit cei de la FCSB pentru transferul fotbalistului cu două prezenţe în tricoul echipei naţionale. În sezonul trecut, Ştefănescu a reuşit să înscrie 14 goluri în toate competiţiile pentru Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: gigi becalimarius stefanescufcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare