You are here:

Dan Şucu, transfer de titlu la Rapid! Fundaşul naţionalei este dorit în Giuleşti

Dan Şucu, transfer de titlu la Rapid! Fundaşul naţionalei este dorit în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Dan Şucu vrea să-l transfere la Rapid pe Adrian Rus, unul dintre fundaşii naţionalei României de la EURO.

Dan Şucu transferă om de naţională pentru a da lovitura în Superliga României

După interesul pentru Florin Niţă, iată că giuleştenii vor să-l aducă la echipă şi pe Adrian Rus, în perspectiva noului sezon. Play-off-ul din sezonul recent încheiat a fost unul sub aşteptările rapidiştilor, iar Dan Şucu este hotărât să nu mai ajungă într-o situaţie delicată, motiv pentru care forţează transferuri importante.

Directorul sportiv al giuleştenilor, Daniel Sandu, a vorbit despre Adrian Ruş şi a confirmat că este un jucător extrem de interesant pentru Rapid.

„Este un jucător de echipă naţională, un jucător interesant, însă în acest moment el se concentrează pe EURO, nu are discuţii cu cluburile. Eu îi doresc să câştigăm astăzi şi să stea cât mai mult în Germania”, a declarat oficialul giuleştean, pentru iAMsport.ro.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Rus, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Viorel Moldovan a explicat transferul lui Cristi Manea la Rapid: „E un jucător care a câştigat trofee!”

Cristi Manea a fost transferat de Rapid, iar preşedintele Viorel Moldovan a ţinut să explice mutarea.

Preşedintele giuleştenilor l-a descris în termeni laudativi pe Cristi Manea, noua achiziţie a Rapidului. De asemenea, oficialul clubului bucureştean speră ca fostul fundaş de la CFR Cluj să se adapteze cât mai repede la spiritul din Giuleşti şi să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele în noul sezon.

„De asta l-am şi adus. Mi s-a pus o întrebare la prezentarea mea, dacă ne-ar interesa Manea. Am răspuns că nu, pentru că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi.E un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt internaţional, a venit liber de contract şi poate juca şi fundaş central. E şi pe placul antrenorului, deci n-a fost o problemă să semnăm. Sper să se acomodeze repede cu spiritul rapidist şi echipa.

Trebuie să consolidăm echipa, sunt anumite posturi pe care să le consolidăm şi să aducem jucători să fim competitivi. Căutăm şi români, că mă interesează românii, dar şi străinii, dacă au un nivel superior şi aduc acest nivel, normal, vom vedea”, a declarat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: dan sucurapidadrian rus 

viewscnt
Articole similare