You are here:

BREAKING | Florin Niţă, înapoi în Superligă! Transferul de titlu făcut de gigantul din fotbalul românesc

BREAKING | Florin Niţă, înapoi în Superligă! Transferul de titlu făcut de gigantul din fotbalul românesc

Rapid

Comentarii

Florin Niţă, portarul echipei naţionale de fotbal a României, este dorit insistent de Rapid Bucureşti, club cu aspiraţii la titlu în Superliga României.

Florin Niţă, dorit în Superliga României! Transferul care poate decide titlul în noul sezon

Portarul echipei naţionale a făcut un EURO excepţional până acum, el fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României. Deşi Horaţiu Moldovan a închis poarta ţării noastre în preliminarii, iată că Edi Iordănescu a fost inspirat pentru Campionatul European, aici unde a mers pe mână lui Florin Niţă, goalkeeper-ul de la Gaziantep.

Acesta a oferit multe momente de magie în poarta tricolorilor, iar prestaţiile sale din meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia îi vor deschide multe uşi după încheierea turneului din Germania.

Pe lângă ofertele care ar putea apărea din Arabia Saudită sau Qatar, aşa cum Marius Şumudică a dezvăluit, iată că un club uriaş din fotbalul românesc este pregătit să lanseze bomba pe piaţa transferurilor.

Concret, cei de la Rapid sunt interesaţi de serviciile lui Florin Niţă, iar patronul Dan Şucu este hotărât să-i ofere un salariu foarte mare goalkeeper-ului pentru a-l convinge să semneze cu formaţia din Giuleşti, anunţă Fanatik.

Portarului îi expiră contractul cu cei de la Gaziantep în această vară, motiv pentru care Şucu l-ar putea aduce pe Niţă liber de contract. Cu un bonus consistent la semnătură, Niţă ar putea reveni în Superliga României, aici unde a ieşit în evidenţă chiar la FCSB, marea rivală a celor de la Rapid.

Afla mai multe despre: florin nitarapidtransferechipa nationala 

viewscnt
Articole similare