You are here:

”FCSB e mai tare decât echipa naţională”. Provocarea lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu, după calificarea României

”FCSB e mai tare decât echipa naţională”. Provocarea lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu, după calificarea României

FCSB

Comentarii

Finanţatorul celor de la FCSB a avut o provocare selecţionerului României, Edi Iordănescu, după calificarea naţionalei în optimile EURO 2024.

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi a câştigat Grupa E, astfel că s-a calificat în fazele eliminatorii ale Campionatului European din Germania.

Naţionala ”tricoloră” va da piept cu reprezentativa Olandei în optimile de finală de la EURO 2024.

La o zi distaţă de la meciul disputat la Frankfurt, Gigi Becali a susţinut o conferinţă şi i-a lansat o provocare selecţionerului Edi Iordănescu.

Gigi Becali, către Edi Iordănescu: ”Hai să vedem dacă eşti mai tare antrenor”

Patronul celor de la FCSB a afirmat, în mod public, că într-un ipotetic meci amical între campioana României şi prima reprezentativă, ar avea câştig de cauză echipa de club.

FCSB a trimis patru jucători la naţionala României pentru EURO 2024: Ştefan Târnovanu, Darius Olaru, Adi Şut şi Florinel Coman.

”Să-ţi spun ceva. Când intrăm noi în Liga Campionilor, (n.r. oamenii) vor ieşi cu adevărat (n.r. în stradă), nu aşa cum au ieşit acum. FCSB e mai tare decât echipa naţională. Ascultă ce spun, e mai tare.

Îi arunc mănuşa lui Edi. El să vină cu echipa naţională, eu să vin cu FCSB să jucăm un meci amical. Hai să vedem dacă eşti mai tare antrenor. Jucătorii mei să rămână la mine. Şi aşa nu joacă. Singurul e Coman pe care îl bagă pentru că îi e frică să nu primească gol. Aşa, nu l-ar băga el”, a declarat Gigi Becali, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Calificarea României în optimele EURO 2024 vine la 24 de ani după precedenta astfel de performanţă, la EURO 2000, turneul care a fost ”cântecul de lebădă” al ”Generaţiei de Aur”.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliechipa nationalaeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare