You are here:

Ce au scris olandezii după ce au văzut cu cine vor juca în optimile EURO 2024: ”România reacţionează dezamăgită”

Ce au scris olandezii după ce au văzut cu cine vor juca în optimile EURO 2024: ”România reacţionează dezamăgită”
Comentarii

România a reuşit calificarea din grupe la Campionatul European din Germania, iar în optimile de finală va întâlni reprezentativa din Olanda.

Reacţia olandezilor după ce au aflat că vor juca în optimi cu România

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi a câştigat Grupa E de la EURO 2024, ceea ce a dusa la calificarea ”tricolorilor” în optimile de finală ale competiţiei.

În prima etapă din fazele eliminatorii, România va întâlni Olanda. Meciul este programat marţea viitoare, de la ora 19:00, la Munchen.

Când au aflat cu cine se vor confrunta pentru un loc în sferturile de finală ale Europeanului, olandezii s-au bucurat şi avertizează faptul că naţionala lui Ronald Koeman va fi foarte pregătită pentru duelul cu România.

”România reacţionează oarecum dezamăgită la faptul că ţara lor se va duela cu Olanda în optimile de finală ale Campionatului European.

Primul loc în Grupa E a însemnat speranţă românească, dar asta a făcut acum loc realismului”, au scris cei de la publicaţia olandeză voetbalzone.nl.

Olanda a terminat pe locul 3 în Grupa D, cu 4 puncte, după Austria şi Franţa. România, tot cu 4 puncte, a terminat pe primul locul Grupa E.

Afla mai multe despre: romaniaolandaeuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare